Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με λίρες και … «σκρατς»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 11:09 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Νοε 2016 15:39

Χρηματοκιβώτιο, βάρους 300 κιλών, που περιείχε περίπου 25.000 ευρώ, μερικές χρυσές λίρες, ρολόγια και «σκρατς», άρπαξαν άγνωστοι από πρακτορείο λαχείων στη Λάρισα. Η διάρρηξη έγινε χθες γύρω στις 4.30 το πρωί και οι δράστες υπολογίζεσαι ότι ήταν τέσσερις.

Οι δράστες έσπασαν το λουκέτο της εισόδου του πρακτορείου, που βρίσκεται στη γωνία κεντρικού δρόμου με στενάκι και μπήκαν από την τζαμένια πόρτα. Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών και το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο, που ανέμενε στην είσοδο, από την πλευρά του στενού. Από τη φασαρία ξύπνησαν ένοικοι πολυκατοικίας, που φώναξαν και ενημέρωσαν και την αστυνομία, η οποία κατέφθασε, αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Όπως είπαν στον άτυχο πράκτορα, ένοικοι πολυκατοικίας, είχαν ακούσει και προηγούμενο βράδυ, θορύβους από ομάδα ανθρώπων, που προσέγγιζαν εισόδους καταστημάτων. Το πρακτορείο έχει ακόμα άλλα δύο χρηματοκιβώτια, μεγάλων διαστάσεων και πολύ βαριά, που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Όμως, για λόγους πρακτικούς, μερικές φορές ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε το κλαπέν χρηματοκιβώτιο, που βρισκόταν δίπλα στο γραφείο του. Προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass