«Η ΝΔ ευρωπαϊκό κόμμα από πεποίθηση και όχι από ανάγκη»

ΟΜΙΛΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2019 16:22

«Είμαι Ευρωπαϊστής από πεποίθηση, η ΝΔ στην οποία ανήκω από την ίδρυσή της είναι Ευρωπαϊκό κόμμα από πεποίθηση, όχι από ανάγκη από της ιδρύσεώς της. Είναι κεντρική ιδεολογική και πολιτική θέση για τη Νέα Δημοκρατία. Ξεκινήσαμε με το σύνθημα Ελλάς, Ευρώπη, Καραμανλής, όταν οι άλλοι έλεγαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».

Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» προς τα κομματικά στελέχη της ΝΔ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλία.

«Έχουμε το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο όλων των εποχών! Άρα δεν μας ενδιαφέρει ποιοι αλλά πόσοι θα εκλέγουν» δήλωσε χειροκροτούμενος ο κ. Μιχαλολιάκος και κάλεσε τους παρευρισκόμενους «να αγωνιστούν με ένταση και πατριωτικό καθήκον, ώστε η Ν.Δ. όχι μόνο να εξέλθει νικήτρια από αυτές τις εκλογές, αλλά και να είναι η αδιαμφισβήτητα επόμενη αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Μόνο έτσι θα επαναφέρει την πατρίδα στην υγιή και ταχύτατη οικονομική ανάπτυξη, αλλά και θα επανακτήσει τον σεβασμό και το κύρος της, τα οποία απώλεσε εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαλολιάκο «η Ευρωβουλή συνιστά ένα κρίσιμο πεδίο άσκησης πολιτικής που θα επηρεάσει αποφασιστικά το μέλλον της πατρίδας μας. Η θητεία μου σε σημαντικές θέσεις με βοήθησε ώστε να αποκτήσω τη γνώση, την αποφασιστικότητα και την εμπειρία που απαιτείται για τον ρόλο του ευρωβουλευτή».

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές του κόμματος, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός και η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου.

 

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass