Δίνει πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα του Βασ. Κόκκαλη

Δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφ. Βερναρδάκης κατά τη συνάντησή τους στη Λάρισα * Θερμά λόγια και για Απ. Καλογιάννη * Προανήγγειλε επίσκεψη - ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 15 Απρ 2019 22:16

«Ο Βασίλης Κόκκαλης είναι ένας από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, προέρχεται από τους ΑΝΕΛ, θα συνεργαστούμε στις εκλογές μαζί του, αν και είναι νωρίς ακόμη για τις βουλευτικές εκλογές και πιστεύω ότι η υποψηφιότητά του θα μας βοηθήσει, καθώς είναι σημαντική.

Με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη διατηρώ μια πολύ καλή φιλική σχέση, έχουμε μια άριστη συνεργασία, θεωρώ πως κάνει πολύ καλή δουλειά στη Λάρισα κι εμείς θα στηρίξουμε ένθερμα την υποψηφιότητά του».

Εύσημα στον Λαρισαίο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη και στον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη από τον υπουργό Επικρατείας κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους το πρωί της Κυριακής σε καφετέρια της Λάρισας.

Ο κ. Βερναρδάκης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Βόλο για την παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Παπατόλια με τίτλο «Η αξιοκρατία ως αρχή και ως δικαίωμα» και χθες Κυριακή αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. Κόκκαλη για έναν χαλαρό καφέ με θέα το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Στον πρωινό καφέ βρέθηκε και η «ΕτΔ», η οποία συνομίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Με αφορμή την παρουσία του κ. Κόκκαλη στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Κιλελέρ, ο κ. Βερναρδάκης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο έργο του Λαρισαίου κυβερνητικού παράγοντα στο ΥΠΑΑΤ και αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί ή είναι σε εξέλιξη για την ουσιαστική στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

Για τη φημολογούμενη υποψηφιότητα του κ. Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας τη χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη, αφού θα προσδώσει πόντους στο κόμμα» και πρόσθεσε: Στην κρίσιμη εκλογική μάχη, όποτε αυτή γίνει, κάθε άνθρωπο που κερδίζουμε για εμάς είναι κέρδος. Πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για μια ισχυρή υποψηφιότητα και αξιόλογη προσωπικότητα, όπως αυτή του κ. Κόκκαλη».

Ο κ. Βερναρδάκης μίλησε για «ευνοϊκό κλίμα που καταγράφεται στην οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ για τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και θα πολιτευθούν μαζί μας, όπως είναι οι κ.κ. Χρυσοβελώνη, Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Κουίκ, κ.ά.».

Με τον κ. Καλογιάννη, ο κ. Βερναρδάκης είχε νωρίτερα διεξοδική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος του ανέλυσε κάποια ζητήματα που άπτονται άμεσης επίλυσης, με τον υπουργό Επικρατείας να διαβεβαιώνει μέσω της «Ε» ότι «σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις».

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ακόμη ο υπουργός Επικρατείας κ. Χρ. Βερναρδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον εκλογικό μαραθώνιο του 2019 για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις ευρωεκλογές θα τα πάμε καλά. Στη Θεσσαλία οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Μάλιστα προγραμματίζεται περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ανοικτή ομιλία του στη Λάρισα. Και σίγουρα θα κερδίσουμε τις εθνικές εκλογές, γιατί ο ελληνικός λαός έχει την κρίση να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτές τις εκλογές θα συγκρουστούν οι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις, που δίνουν μάχη για την προστασία όσων επλήγησαν από την κρίση που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις, υπέρ της δίκαιης ανάπτυξης και των εργαζομένων με το παλαιό καθεστώς που επιχειρεί να τους εξαπατήσει ξανά, φορώντας ένα άλλο πανωφόρι, αλλά ουσιαστικά βασική τους αποστολή είναι η εξυπηρέτηση των ημετέρων».

Στις περιφερειακές εκλογές αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα για να επικαιροποιήσουμε τη στήριξή μας στο πρόσωπό του».

Του Γιώργου Ρούστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass