Επιδοτούμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο για νέους

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 17:42

 

 

 

Νέοι απ΄ όλη τη χώρα που ασχολούνται με τη μουσική, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, γνωριμίας με νέους της Σλοβακίας, αντίστοιχων ενδιαφερόντων.

Ειδικότερα, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει σε σχετικό πρόγραμμα με τίτλο "Rhythm of Youth" και αναζητά πέντε  συμμετέχοντες, στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα γίνει στη Σλοβενία το χρονικό διάστημα 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως κύρια θεματική τη μουσική και τις παραστατικές τέχνες γενικότερα, ενώ επιδιώκει να συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη και την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18-26 ετών, να ασχολούνται με τη μουσική και να διαθέτουν σχετικές γνώσεις και εμπειρία. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας και η δέσμευση για συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της ανταλλαγής.

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ. Καλύπτεται το 100% των εξόδων μετακίνησης έως 170 ευρώ και το 100% διαμονής διατροφής.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλατε ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, ηλικία και τον λόγο για τον οποίο θέλετε να συμμετέχετε, στο volunteer@usbngo.gr. Καταληκτική ημερομηνία Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν πάνω σε διάφορες ενότητες, όπως τεχνικές φωνητικής, τραγούδι χορωδίας, αρμονία και σύνθεση, ενώ θα διδαχθούν τεχνικές παρουσίασης δεξιοτήτων. Ακόμη, θα διοργανωθεί εργαστήριο, κατά το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις δεξιότητες τους, τις γνώσεις τους και όσα διδάχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Τέλος, οι νέοι που θα πάρουν μέρος στην ανταλλαγή, θα ζήσουν την εμπειρία της ομαδικής και δημιουργικής εργασίας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησίας τους.

 Λ.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass