«Θέλουμε έναν δήμο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες»

Ο ΜΑΚΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 22:18

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Παρουσία πλήθους κόσμου, υποψηφίων και υποστηρικτών του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, δεσμεύτηκε χθες το βράδυ, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Φάρσαλα, για έναν δήμο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες και συνέργειες ώστε τα Φάρσαλα και «τα χωριά της επαρχίας να ξαναγίνουν τόπος ζωής και ανάπτυξης», ενώ παρουσίασε τους πρώτους 42 υποψήφιους της παράταξης της οποίας ηγείται «Φάρσαλα Ανάπτυξη».

Έδωσε το πρώτο «στίγμα» της προεκλογικής του καμπάνιας τονίζοντας σε υψηλό τόνο, ότι «δεν αξίζει στα Φάρσαλα μία διοίκηση που προσβάλλει τον δημότη, που απαξιώνει τον τόπο και που με την αδράνεια – αν όχι την ανικανότητά της – στερεί από την περιοχή πολύτιμο χρόνο ανάπτυξης, σε μία εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία για τη χώρα».

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων σημείωσε πως «η παρουσία τόσων πολλών καλών φίλων και υποστηρικτών στο κάλεσμα της παράταξής μας, «Φάρσαλα Ανάπτυξη», με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, στέλνει στα Φάρσαλα, αλλά και έξω από τα στενά όρια της πόλης, σε όλη την επαρχία και στα χωριά, ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Στέλνει το μήνυμα ότι οι πολίτες των Φαρσάλων είναι ενεργοί πολίτες, πολίτες που νοιάζονται για την πόλη τους, πολίτες που απαιτούν να δουν την πόλη τους, τα χωριά τους, τον τόπο τους και τη ζωή τους να γίνεται, κάθε μέρα που περνά, καλύτερη».

Συμπλήρωσε δε, πως η παρουσία αυτή, «στέλνει και σε μας, την επόμενη Δημοτική Αρχή των Φαρσάλων, το μήνυμα ότι οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες. Και ότι περιμένετε από μας να δουλέψουμε σκληρά, για να ξανακάνουμε τα Φάρσαλα ανθρώπινη πόλη και τα χωριά μας τόπο ζωής κι ανάπτυξης».

Εξηγώντας την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων, ο κ. Εσκίογλου υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «όντας γέννημα – θρέμμα Φαρσαλινός, ζω εργάζομαι και προσφέρω δεκαετίες τώρα στον τόπο μου. Για μένα η πολιτική ουδέποτε υπήρξε στόχος ή διέξοδος. Σήμερα όμως βγαίνω μπροστά ως επικεφαλής της παράταξης «Φάρσαλα Ανάπτυξη» και υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων».

Οι πρώτοι 42 υποψήφιοι του είναι οι εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Αρσενοπούλου Βάια, Γιακοβής Δημήτριος, Δαμιανός Κωνσταντίνος, Δημουλάς Αθανάσιος, Θανόπουλος Γεώργιος, Καρακώστα Βάνα, Μητός Αθανάσιος, Μπούμπας Ιωάννης, Πάνου Αγγελική, Παπαδόπουλος Χρήστος, Συροπούλου Δέσποινα, Τασιόπουλος Γεώργιος, Χαμορούσου Ευαγγελία, Χατζηπλή Σοφία.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Βαρακλιώτης Κωνσταντίνος, Γεροβασίλης Αθανάσιος, Κατσώρα Βούλα, Λούκουτος Αντώνιος, Μαλλιαρός Χρήστος, Παπαστεργίου Κωνσταντίνα, Πιτσάβα Φωτεινή, Τασούλας Ιωάννης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΙΠΕΑ

Γούσιας Δημήτριος, Γκατζόγιας Νικόλαος, Δήμου Ολυμπία, Ευθυμιάδης Γεώργιος, Θεοχάρη Αθανασία, Καραμπάσης Κων/νος, Κυμουρέλης Κωνσταντίνος, Νταφόπουλος Γεώργιος, Σκαντζούρης Χαράλαμπος, Τσιούρης Βασίλειος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΡΘΑΚΙΟΥ

Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Ταστεμίρογλου Γεώργιος, Τριάντης Ιωάννης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΑΜΑΝΤΑ

Βούλγαρης Κωνσταντίνος, Ζαχόπουλος Ιωάννης, Κουκουλιός Σταύρος, Μπαλατσός Κωνσταντίνος, Μπρόζος Κωνσταντίνος, Σπανόπουλος Αχιλλέας, Φλώρος Ευάγγελος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass