Πασχαλινές δημιουργίες και εδέσματα στο Παραδοσιακό Χωριό

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2019 15:26

Αυξημένη είναι η προσέλευση επισκεπτών στο Παραδοσιακό Πασχαλινό Χωριό του Δήμου Λαρισαίων στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Περίπτερα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό ν. Λάρισας, των Ενεργών Πολιτών, της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής, του Συνεταιρισμού «Αντιγονίδες», της Σχολής ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ και άλλων φορέων και συλλόγων της πόλης διαθέτουν τις πασχαλινές δημιουργίες τους και τα εδέσματά τους σε προσιτές τιμές. Ιδιαίτερη έκπληξη οι σπουδαστές της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ που χθες η ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης έφτιαξε και μοίρασε στον κόσμο λουκουμάδες.

Η ΕΠΑΣ Μαθητείας θα βρίσκεται στην πλατεία Ταχυδρομείου μέχρι και την Παρασκευή με παρουσιάσεις διαφόρων ειδικοτήτων. Σήμερα Τετάρτη, οι ειδικότητες Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι και Ηλεκτρονικοί θα πραγματοποιούν μέτρηση της ακτινοβολίας κινητών των πολιτών, θα επιδείξουν δορυφορικό σύστημα με πεδιόμετρο, ενισχυτή παλαιάς τεχνολογίας 1948 και επίδειξη διαφόρων διατάξεων Τesla.

Αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου, οι τεχνίτες Υδραυλικοί και Φυσικού Αερίου θα παρουσιάσουν επιτοίχιο λέβητα τελευταίας τεχνολογίας θέρμανσης και ζεστού νερού καθώς και σύστημα υδραυλικής εγκατάστασης . Όλες τις ημέρες θα υπάρχουν προς πώληση στο περίπτερό εκθέματα με κρέμες και κηραλοιφές δημιουργίες των βοηθών φαρμακείου από εκχυλίσματα αρωματικών και φαρμακευτικών βοτάνων για πολλές χρήσεις, γλαστράκια με λουλούδια και αρωματικά βότανα από την ειδικότητα Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων- Αρχιτεκτονικής Τοπίου και λαμπάδες στολισμένες με την επιμέλεια της ειδικότητας Οικονομικών Καθηκόντων. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για βοήθεια στον Σύλλογο Παιδιών με Καρκίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass