Αποκατάσταση δρόμων στο Καλαμάκι και στέγης σχολείου στο Αρμένιο

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2019 15:56

Υπογράφηκε από τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου που αφορά στις αποκαταστάσεις δρόμων στην ΤΚ Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.

Πρόκειται για δρόμους που χρήζουν αποκατάστασης λόγω εκτεταμένων φθορών και ρηγματώσεων, που επήλθαν από πλημμυρικά φαινόμενα.

Το έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, εκτελείται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση οχημάτων και πεζών στην τοπική κοινότητα.

Πρόκειται για εργασίες χωματουργικές και τεχνικές καθώς και εργασίες ασφαλτικών. Παράλληλα πραγματοποιείται και ο καθαρισμός ενός χάνδακα ο οποίος λειτουργεί ως κανάλι συσσώρευσης όμβριων υδάτων.

Επίσης υπογράφηκε η σύμβαση που αφορά στο έργο αποκατάστασης της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Αρμενίου του Δήμου Κιλελέρ, η οποία υπέστη φθορές μετά τις έντονες βροχοπτώσεις. Το έργο, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, αφορά στην αποκατάσταση της υφιστάμενης στέγης του κτιρίου και περιλαμβάνει την αντικατάσταση ξυλείας, κεράμων, ορόφων των αιθουσών και του χώρου των γραφείων των εκπαιδευτικών. Το έργο αναμένεται να διεκπεραιωθεί κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Οικονομικών και ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Σπύρος Καλέτσιος και Γιάννης Μπακαλόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες το Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass