Με τον Κώστα Κολλάτο συστρατεύεται ο Νίκος Ανδρέου

«ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 15:26

Ισχυροποιείται καθημερινά η ομάδα του υποψήφιου δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτου. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του συνδυασμού «καθημερινά η ομάδα μας μεγαλώνει, γίνεται πιο ισχυρή καθώς προστίθενται άτομα που έχουν διακριθεί ο καθένας στον χώρο του και έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο.

Είμαστε περήφανοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί μας.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με έναν καταξιωμένο πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και οικογενειάρχη με όραμα, διάθεση και τη δυναμική του να θέλει να συνεισφέρει στον τόπο του.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη ομάδα τον αγαπητό φίλο Νίκο Ανδρέου που θα συστρατευτεί μαζί μας στον κοινό αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό μας «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης».

Επίσης σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Ανδρέου αναφέρει:

«Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές. Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς τον Δήμο μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κολλάτο.

Μια συνεργασία όπου δεν υπάρχουν πολιτικές και ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές.

Ο αγώνας για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας δεν είναι κομματικός ή παραταξιακός. Πιστεύουμε στην ουσιαστική ανανέωση, στην αλλαγή νοοτροπίας, στην ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του τόπου μας, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς μας.

κύριε δήμαρχε σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και θα είμαι πλάι σας στον αγώνα του ερχόμενου Μαΐου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass