«ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»

Με Κώστα Κολλάτο η κ. Αργυρώ Νταβάρα

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 15:32

Η κ. Αργυρώ Νταναβάρα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.


Συνεχίζει δίπλα στο πλευρό του δημάρχου Τεμπών και εκ νέου υπ. δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πουρναρίου.
Σε δήλωσή του ο κ. Κολλάτος σημείωσε: «Με πολλή χαρά καλωσορίζουμε και ανανεώνουμε τη σχέση μας στο συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης», τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με μια εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα, την κα Αργυρούλα Νταναβάρα.
 Μια γυναίκα με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στην τοπική κοινωνία, προχωρά μαζί μας για να συμβάλει με  όλες τις δυνάμεις της στο κοινό μας όραμα για τον τόπο».
Ως νοσηλεύτρια ζει καθημερινά τον ανθρώπινο πόνο των συμπολιτών μας και είναι πάντα δίπλα τους. Με τη δύναμη της συνεργασίας και με τις ικανότητες των στελεχών μας θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας!
Καλώς όρισες Αργυρώ».
Επίσης σε δήλωσή της η κ. Αργυρούλα Νταναβάρα τόνισε:
«Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, πήρα μια πραγματικά μεγάλη απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Τεμπών, με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, έχοντας ως συνυποψήφιες και συνυποψήφιούς μου εκλεκτά και επιτυχημένα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος επιλέγοντάς με στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass