«Με άξιους και ικανούς ανθρώπους αλλάζουμε τον Δήμο Κιλελέρ»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΣΙΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ «ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ» ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ 89 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2019 22:09

«Η ανάπτυξη του Δήμου δεν μπορεί παρά να είναι το επίτευγμα της συνεργασίας των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας.

Και στο «Ενωμένο Κιλελέρ», εμφορούμαστε όλοι από την ίδια αντίληψη, που θέλει τους άξιους και τους ικανούς να πρωταγωνιστούν στον καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας», τόνισε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Μούσιος μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ», στη Νίκαια. Ακολούθησε παρουσίαση των 89 πρώτων υποψηφίων του σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας.

Με όραμα ανάπτυξης και αίσθημα βαριάς ευθύνης για τον μέλλον του τόπου, ο κ. Μούσιος, υποστήριξε: «Η αλλαγή στον Δήμο είναι καθολική απαίτηση», καθώς «η σημερινή κατάσταση που επικρατεί δεν αρμόζει στους πολίτες της», σημείωσε και πρόσθεσε: «Μας πληγώνει η εικόνα εγκατάλειψης που αντικρίζουμε καθημερινά σε αρκετά χωριά. Είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι αυτά τα πέντε χρόνια τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε.

Οι ανεξέλεγκτες χωματερές αποτελούν εστίες μόλυνσης στις παρυφές των χωριών μας. Οι κάδοι απορριμμάτων δεν πλένονται τακτικά και οι νοικοκυρές σπεύδουν το καλοκαίρι να τους πλύνουν μόνες τους για να γλιτώσουν τη δυσοσμία.

Πολλοί αγροτικοί δρόμοι είναι σε κακά χάλια εδώ και χρόνια. Δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων και οι παραγωγοί μας εύλογα διαμαρτύρονται για την άσχημη κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας.

Η τιμή του νερού αυξήθηκε έως και 150% στις δημοτικές ενότητες Αρμενίου, Κιλελέρ και Κραννώνα. Το πάγιο του νερού εκτοξεύθηκε στα 20 ευρώ το δίμηνο».

Δριμεία κριτική στον δήμαρχο Κιλελέρ, άσκησε ο κ. Μούσιος, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Κουράστηκε ο κόσμος με τις υποσχέσεις που μοίρασε, αλλά δεν τήρησε ο απερχόμενος δήμαρχος. Πριν πέντε χρόνια υποσχέθηκε την παράκαμψη της οδού Φαρσάλων στη Νίκαια. Είδατε να γίνεται κάτι;

Υποσχέθηκε μείωση της τιμής των διοδίων. Είδατε να γίνεται κάτι;

Αντιθέτως, η τιμή αυξήθηκε και προστέθηκαν δύο νέοι σταθμοί διοδίων σε Ν. Περιβόλι και Μ. Μοναστήρι.

Υποσχέθηκε διαφάνεια και δραστική μείωση των απευθείας αναθέσεων.

Έφθασε, πέντε χρόνια μετά να είναι πρωταθλητής στις απευθείας αναθέσεις με περισσότερες από 3.000».

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ …ΕΓΙΝΑΝ VIRAL

Ιδιαίτερη έμφαση, κατά την ομιλία του, έδωσε στο όραμα και τη φιλοσοφία του συνδυασμού, για τον Δήμο Κιλελέρ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Το μέλλον του Δήμου είναι υπόθεση όλων μας. Στον πυρήνα της δικής μας φιλοσοφίας είναι η συνεργασία με όλους τους προέδρους, με όλους τους συμβούλους, ανεξαρτήτως της παράταξης με την οποία θα εκλεγούν.

Η ανάπτυξη του Δήμου δεν μπορεί παρά να είναι το επίτευγμα της συνεργασίας των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας και όχι μίας «κλίκας» ανθρώπων που λειτουργεί ωφελιμιστικά.

Εμείς δεν υποσχεθήκαμε αξιώματα, δεν τάξαμε έμμισθες θέσεις, δεν βάλαμε το γραφείο αρχηγού κόμματος να πάρει τηλέφωνο σε κανέναν.

Βοά η κοινωνία του Δήμου μας για τις απειλές που δέχθηκαν δημότες προκειμένου να μην είναι υποψήφιοι μαζί μας, για τις υποσχέσεις περί διαγραφής χρεών και για άλλα επαίσχυντα πράγματα.

Έχει γίνει viral η συζήτηση σε όλα τα στέκια για τα χρυσά ανταλλάγματα και τις υπόγειες συνδιαλλαγές, που «έπεισαν» ορισμένους να πάθουν αμνησία και να κάνουν ακροβατικές κωλοτούμπες.

Ας τους κρίνουν οι πολίτες αυτούς που επέλεξαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό τις αρχές τους».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ» ο υποψήφιος δήμαρχος, δήλωσε: «Στο «Ενωμένο Κιλελέρ» συναντιόμαστε άνθρωποι καθαροί, δίχως εξαρτήσεις από κανέναν, χωρίς δεσμεύσεις. Προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά αφήνουμε στην άκρη τα κόμματα και κοιτάμε κατάματα τα προβλήματα του κόσμου. Με αυτά θα αναμετρηθούμε την ερχόμενη τετραετία.

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα, έχω στο πλευρό μου ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας για έναν Δήμο δυναμικό, εξωστρεφή, αποτελεσματικό για τους πολίτες, θελκτικό για τις επιχειρήσεις. Το δικό μας σχέδιο αναπτύσσεται σε συγκεκριμένους άξονες ώστε να έχουμε γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Παρουσιάζουμε απόψε ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς και καθημερινού αγώνα. Υποψήφιους, άξιους και ικανούς, που χαίρονται τη ζωή στα χωριά μας αλλά αγωνιούν για το μέλλον τους. Άνδρες και γυναίκες, πολίτες όλων των ηλικιών, καταξιωμένοι επαγγελματίες, επιστήμονες με τεχνογνωσία και εφόδια, που έχουν όρεξη να προσφέρουν στο Κιλελέρ με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες αντιλήψεις».

Αισιόδοξος ότι η κάλπη των επικείμενων εκλογών θα δώσει στο «Ενωμένο Κιλελέρ» νικηφόρο αποτέλεσμα, ο κ. Μούσιος, απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και τόνισε: «Σας καλώ να ενώσουμε δυνάμεις για να αλλάξουμε τον Δήμο Κιλελέρ, δίνοντας ξανά ζωή στα χωριά μας. Το χρωστάμε στους γονείς μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Η νίκη θα είναι δική μας, από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Στις 26 Μαΐου ο Δήμος Κιλελέρ αλλάζει σελίδα! Ενώνουμε δυνάμεις για μία μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Μία νίκη της προόδου απέναντι στη συντήρηση, της ανάπτυξης απέναντι στη στασιμότητα. Η αλλαγή στον Δήμο είναι πλέον καθολική απαίτηση».

* Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κων. Μπαργιώτας, η υπ. βουλευτής Λίτσα Λιακούλη και ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπίλλης.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι πρώτοι 89 υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Ενωμένο Κιλελέρ», που ανακοίνωσε ο κ. Μούσιος, είναι οι εξής:

Αγγελακόπουλος Δημήτριος, Αγγλοπούλου – Μερτζανίδη Όλγα, Ακριβούλης Γεώργιος, Ανυφαντή – Οικονόμου Ζωή, Αραμπατζής Χρήστος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας, Βλαχογκουντής Θεόφιλος, Βογιατζή Αριάδνη, Βολιώτου-Μακρή Ελένη, Γιαννακούλα Ελένη, Γιατσάκη Αντωνία, Γκαμπλιάς Νικόλαος, Γκουντουβά Ασπασία, Γώγου Πολυξένη (Μαρκέλα), Δημητρίου Γεώργιος, Διάλλας Κωνσταντίνος, Ζαχαριάς Ιωάννης, Ζαχαρούλης Δημήτριος, Ζήσου Ευγενία, Ηλιόπουλος Δημήτριος, Καλαφάτη Νατάσσα, Καλογιάννης Απόστολος, Καραθάνος Κωνσταντίνος, Καραλαριώτης Νικόλαος, Καρατσίβος Δημήτριος, Καρτσαφλέκης Δημήτριος, Καρτσογιάννης Δημήτριος, Καρυούδης Γεώργιος, Κουλιόπουλος Χρήστος, Κουρέτσιος Κωνσταντίνος, Κούρτη Σόνια, Κουτρουμπέλης Αλέξανδρος, Κουτσιαμπέλα – Φασιανού Αθανασία, Κωστούλης Βασίλειος, Λάμπρου Ευτυχία, Λέτσιος Γεώργιος, Μακατού Κρυσταλλία, Μακρόπουλος Αθανάσιος, Μανάφας Αλκιβιάδης, Μανδάλης Αθανάσιος, Μαρίνου Ιωάννα, Μάρκου Εύη, Μερτζανίδης Αλέξανδρος, Μιχαλούλη Σίλια, Μοσχοβίτης Δημήτριος, Μούσιος Απόστολος, Μουχταρέλος Δημήτριος, Μπάγκας Κωνσταντίνος, Μπαλιάκος Αθανάσιος, Μπανταλού Ιωάννα, Μπαντούλης Θεόδωρος, Μπατάλας Δημήτριος, Μπεκιώτης Δημήτριος, Μπίλλης Νικόλαος, Νάχαμος Αντώνιος, Νάχαμος Γεώργιος, Νάχαμος Κωνσταντίνος, Νάχαμου Ελένη, Νικολαΐδης Γεώργιος, Παναγούλης Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Απόστολος, Παπαδοπούλου Μαρία, Παπακωνσταντίνου Μυρτώ, Παπαματθαίου Μιχαήλ, Παραπανήσιου Άρτεμις, Πασχούδης Γεώργιος, Ρίζου Αθανασία (Σούλα), Σαρατζιώτης Δημήτριος, Σουλιώτη Δήμητρα, Σταμούλης Βασίλειος, Σταυροθεοδώρου Κατερίνα, Σφέτσα Βασιλική, Τζήκα Ευαγγελία, Τζιότζιος Γρηγόριος, Τρικάκης Δημήτριος, Τσινούλη Ασπασία, Τσιούτσιος Ιωάννης, Τσιτσάνη Αναστασία, Φασφαλής Αντώνιος, Φούγγος Δημήτριος, Φούντζιου Θεσσαλία(Θάλεια), Χατζηλιάδου Κωνσταντίνα, Χατζηλιάδης Ιωακείμ, Χατζηλιάδης Μιχαήλ, Χατζηνικολάου Βασιλική, Χατζησαββίδου Άννα, Χατζόπουλος Ευάγγελος, Χουλιάρας Χρήστος, Χατζούλης Βασίλειος.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass