«Είμαστε η Δημοτική Αρχή της ενότητας και της συσπείρωσης»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 22:15

Σε μια συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτος πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του και πάρα πολλούς συνδημότες του πραγματοποίησε χθες βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην έδρα του Δήμου, στο Μακρυχώρι, έναντι την κεντρικής πλατείας «Ζήσης Λιούπας».

Ο κ. Κολλάτος αρχικά τόνισε ότι «η πολυπληθής παρουσία στέλνει ένα μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δημοτών του Δήμου μας. Δείχνει σε όλους περίτρανα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ μας, μία σχέση που μας κάνει πιο ισχυρούς, για να συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία το έργο μας». Σημείωσε επίσης ότι δημιούργησε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με βασικό μέλημα τα αυτοδιοικητικά ζητήματα-προβλήματα και μόνο, μακριά από την εμπλοκή των κομμάτων. Επίσης έκανε αναφορά στα εξής:

«-Να πετύχουμε την έγκαιρη προσαρμογή του νέου δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας του «Καλλικράτη».

-Να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου μας.

-Να αξιοποιήσουμε προγράμματα ΕΣΠΑ και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

-Να προετοιμάσουμε τα έργα και τις δράσεις εκείνες που πρόκειται να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια τη φυσιογνωμία του δήμου μας».

Ο δήμαρχος Τεμπών σημείωσε ακόμα ότι σε στενή συνεργασία με το προσωπικό του δήμου, προέβησαν στη σωστή οικονομική διαχείριση.

Αναφορά έγινε επίσης και σε έργα υποδομής.

Επίσης τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησαν σε βελτιώσεις επαρχιακών δρόμων, αθλητικών έργων και υποδομών, καθαρισμούς ρεμάτων που είχαν να καθαριστούν 50 χρόνια, αντικαταστάσεις υδρευτικών δικτύων, δημοτικών κτιρίων, κ.ά.

Και, τέλος, ο κ. Κολλάτος ανέφερε ότι: «Από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΙΙ» εξασφαλίσαμε πιστώσεις που αγγίζουν τα 15 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο επίτευγμά μας μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», αφορά στην ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου στο Μακρυχώρι, που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Στη συνέχεια ο κ. Κολλάτος παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass