Γιατί πρέπει να ενισχυθούν οι σοσιαλιστές…

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΧΘΕΣ ΟΙ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Λ. ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 15:41

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκαν χθες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης και Λάμπρος Παλάντζας, όπου είχαν συνάντηση με τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Και οι δύο τόνισαν την κρισιμότητα αυτών των ευρωεκλογών για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης και για το πώς οι συσχετισμοί δυνάμεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα καθορίσουν το μέλλον της αγροτικής παραγωγής στην επόμενη προγραμματική περίοδο.

Επίσης, ο κ. Γ. Καμίνης στη σύντομη τοποθέτησή του είπε ότι το Κίνημα επιμένει στην αυτόνομη πορεία του, έχει καταθέσει την προγραμματική του πρόταση στον ελληνικό λαό και οποιαδήποτε συζήτηση για μετεκλογική συνεργασία θα γίνει με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών και φυσικά εντός του προγραμματικού πλαισίου του Κινήματος Αλλαγής. Τόνισε επίσης ότι το Κίνημα Αλλαγής κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με μία πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία έχει την ικανότητα να διεκδικήσει καλύτερους όρους για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους αλλά και για όλα τα ζητήματα που διαμορφώνουν το μέλλον της Ελλάδας.

Ο Λάμπρος Παλάντζας στη δική του τοποθέτηση εστίασε στην ανάγκη ενίσχυσης των σοσιαλιστών σε όλη την Ευρώπη, γιατί είναι η μόνη δύναμη η οποία μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ευρωπαϊκές ενισχύσεις της επόμενης προγραμματικής περιόδου, ειδικά στον αγροτικό τομέα, θα κατευθυνθούν προς τους μικρούς παραγωγούς και όχι προς όφελος των πολυεθνικών.

Είναι σημαντικό τόνισε η πρόοδος να είναι προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων.

Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές συνομίλησαν με πολλούς απλούς πολίτες κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στο κέντρο της πόλης. Μαζί τους ήταν ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής Γρηγόρης Γκουντόπουλος και ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, καθώς και οι υπ. βουλευτές κ.κ. Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, Νατάσα Παπαβασιλείου και Φανή - Αγορίτσα Μαουσίδου.

* Οι κ. Καμίνης και Παλάντζας περιόδευσαν στη συνέχεια σε Τύρναβο και Ελασσόνα, ενώ το βράδυ αφίχθησαν στη Λάρισα, όπου είχαν επαφές με τοπικά στελέχη.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass