×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/229229

Καταγγελία για βανδαλισμό των γραφείων του ΚΚΕ

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 15:12

Με επιστολή του στην «Ε» το ΚΚΕ-ΚΟΒ Φαρσάλων καταγγέλλει επίθεση στα γραφεία του, στην οδό Πατρόκλου στα Φάρσαλα.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: "Σε επίθεση εναντίον των γραφείων του ΚΚΕ στα Φάρσαλα επιδόθηκαν χθες τα ξημερώματα γνωστά φασιστοειδή της πόλης, που κινούνται μόνο μέσα στο σκοτάδι και τη νύχτα, κρύβοντας την ταυτότητά τους, εδώ και καιρό αποδεικνύουν τον ρόλο τους, αφού η κύρια δραστηριότητά τους είναι να κατεβάζουν αφίσες και πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και να βάζουν φωτιά μπροστά στην πόρτα των γραφείων του ΚΚΕ με σκοπό τον εμπρησμό τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, στο παρελθόν έχουν ξανακάνει ανάλογες κινήσεις, όπως το σπάσιμο των παραθύρων της πόρτας κτλ.

Ενοχλούνται από την ιστορική αλήθεια και τη δράση του ΚΚΕ που την αποκαλύπτει. Επειδή οι φασίστες είναι παιδιά της σαπίλας αυτού του συστήματος, τους ενοχλεί που το Κόμμα μας διαρκώς παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να αναδείξει ότι υπάρχει διέξοδος από το ανθρωποφάγο σύστημα που ζούμε σήμερα. Τους ενοχλεί που μιλάμε για μια άλλη κοινωνία, που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου την εξουσία θα έχει η εργατική τάξη, ο λαός και όχι τα αφεντικά τους, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες. Γιατί οι φασίστες είναι “γέννημα” των εκμεταλλευτών. Τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του μαζικού – λαϊκού κινήματος. Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, είναι αποδεδειγμένο δεν πιάνουν απειλές".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Gallery άρθρου

{gallery}229229{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass