Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ζ. Δόττας υποψήφιος με τον συνδυασμό Κολλάτου

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 15:30

Με τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης», θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 26ης Μαΐου ο κ. Ζήσης Δόττας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κων. Κολλάτος ο κ. Δόττας «συμμετέχει ενεργά στο συνδυασμό μας με στόχο την υλοποίηση ενός κοινού οράματος στο πλαίσιο της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου μας. Είμαστε σίγουροι ότι με την κατάρτισή του, τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο κοινό μας αγώνα».

Σε δήλωσή του ο κ. Δόττας: Συμμετέχω ενεργά στον συνδυασμό «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του υποψήφιου δήμαρχου Τεμπών κύριου Κωσταντίνου Κολλάτου. Ευχαριστώ τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κύριο Κολλάτο που εμπιστεύεται να είμαι δίπλα του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών και ιδιαίτερα των ανθρώπων της κτηνοτροφίας και της γεωργίας τα οποία και θα στηρίξω όπως συνηθίζω να πράττω γενικότερα στη ζωή μου με εντιμότητα και αξιοπρέπεια".

Σχετικά Άρθρα