Στον συνδυασμό Κ. Κολλάτου ο επιχειρηματίας Β. Πράπας

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2019 15:14

Ο γνωστός επιχειρηματίας από το Συκούριο Βασίλης Πράπας, εντάχθηκε στον συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης » με επικεφαλής τον δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του κ. Πράπα σημειώνοντας ότι «είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις και κυρίως με εμπειρία στην επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση, αποτελεί προστιθέμενη αξία στην αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού μας.

Ο Βασίλης Πράπας είναι ένα άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια, με γνώσεις και δημιουργικότητα, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας.

Πιστεύω πως είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται στους Δημοτικούς Συνδυασμούς άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και διαθέτουν προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου μας».

Στο ίδιο επίπεδο και η δήλωση του κ. Βασίλη Πράπα ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Κάνω κατάθεση υποψηφιότητας τελευταίας στιγμής, που όμως εγκυμονεί χρόνια τώρα, μιας και γεννήθηκα και κατοικοεδρεύω συνειδητά στο Συκούριο, έχοντας επενδύσει οικογένεια και εργασία σ ‘αυτόν τον τόπο. Ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Κολλάτου νιώθω συνοδοιπόρος με όλους τους υποψήφιους του δήμου μας, από οποιονδήποτε συνδυασμό, και όχι αντίπαλος, μιας και ο προορισμός μας είναι ο ίδιος. Δεν κρίνω κανέναν υποψήφιο για την επιλογή του. Απλά εύχομαι όσοι βρεθούμε ή βρεθούν στο τέλος να έχουν κοινή πορεία ανάδειξης του δήμου μας, διότι για να «κάνεις χωριό», θέλει αγάπη, συμμετοχή, δουλειά , όχι αντιπαλότητες και έρχεται το αποτέλεσμα» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass