«Η συνεργασία μας να πάει ένα βήμα παραπέρα...»

ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ DR. ΤΑΚΗΣ ΚΥΖΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 22:05

 «Βρήκα στο πρόσωπο του δημάρχου έναν υποστηρικτή» ανέφερε ο Prof. Dr. Τάκης Κυζερίδης σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων, με τον δήμαρχο κ. Άρη Καραχάλιο.

Θεματικό αντικείμενο της συνεντεύξεως υπήρξε η διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με απονομή χρηματικών επαίνων αριστείας, τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Κονάκι Πολυνερίου. Επιπλέον, ο Prof. Dr. Τάκης Κυζερίδης, με την παρουσία του στα Φάρσαλα τόνισε τη μεγάλη εκτίμησή του στο πρόσωπο του δημάρχου Άρη Καραχάλιου και τη σημαντικότητα της ευτυχούς και παραγωγικής συνεργασίας τους. Παρούσες στη συνέντευξη ήταν η Βάσω Νούλα, ειδική συνεργάτις του Δημάρχου, η οποία και την προλόγισε, και η Όλγα Κυζερίδη, ανιψιά του Dr. Τάκη Κυζερίδη.

Ο Prof. Dr. Τάκης Κυζερίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να χαιρετίσω έναν πολύ καλό φίλο, τον κ. Καραχάλιο, με τον οποίο τρία χρόνια πριν είχα μία συνάντηση με την ανιψιά μου, εδώ στο γραφείο του και έκτοτε αρχίσαμε μία συνεργασία. Βρήκα στο πρόσωπο του Δημάρχου έναν υποστηρικτή των έργων στο Πολυνέρι, όχι για το θεαθήναι, αλλά για να γίνει κάτι που θα μείνει. Βρήκα μια θετική ανταπόκριση, συνεργαστήκαμε, φτιάξαμε το Κονάκι, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή και όχι μόνο. Ξεκινήσαμε με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες ήρθαν πολλοί ξένοι, και το γεγονός μεταδόθηκε σε πολλά κανάλια στο εξωτερικό.

Φέτος, θα δοθούν, με δική μου προσφορά, 4 χρηματικά βραβεία αριστείας, στους 4 πρωτεύσαντες των εισαγωγικών εξετάσεων του 2019, από τα Γενικά Λύκεια του Δήμου Φαρσάλων. Έπειτα, θα βοηθήσουμε και τα παιδιά από το Πολυνέρι, ως μια υποστήριξη και επιβράβευση για την κούραση που έχουν καθημερινά πηγαίνοντας σχολείο στα Φάρσαλα.

Ό,τι προωθούμε, οπωσδήποτε, έχει τη σφραγίδα του δημάρχου Άρη Καραχάλιου, που εγώ προσωπικά θα ήθελα να μείνει στο αξίωμά του για αρκετό καιρό και γι’ αυτό είμαι εδώ, για να του ευχηθώ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές, τόσο για προσωπική ικανοποίηση  όσο και για τον τόπο. Γνωρίζει τον τόπο και τα προβλήματά του και ξέρει ποιους ανθρώπους πρέπει να υποστηρίξει. Αυτό είναι, για μένα, μία σιγουριά και εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί τον Σεπτέμβριο τη νέα θητεία της Δημαρχίας του. Στην Ιταλία λέμε το εξής: «Ο,τι γίνεται δύο φορές δεν μπορεί να μην γίνει και τρίτη, και αυτή είναι η ευχή μου"». Ο κ. Κυζερίδης ολοκλήρωσε τον λόγο του με ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ανάπτυξη της τοπικής κουλτούρας, για την οποία είναι πρόθυμος να συμβάλει.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος απευθυνόμενος στον εκλεκτό ακαδημαϊκό και διπλωμάτη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ευγνώμονες που καταφέραμε να φωτίσουμε αυτή τη σχέση την τελευταία τριετία και ευχής έργον είναι συνολικά η συνεργασία μας. Είναι σπουδαίο για εμάς ότι η σκέψη σας είναι διαρκώς μαζί μας. Το γεγονός ότι ασχολείστε με το Ίδρυμα, με δράσεις και την παροχή Επαίνων Αριστείας στους πρωτεύσαντες υποψηφίους των εισαγωγικών εξετάσεων και στα παιδιά του Πολυνερίου, είναι σαφώς θέματα που μας συγκινούν. Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και επιδιώκουμε τη συνέχεια. Εύχομαι η συνεργασία μας να πάει ένα βήμα παραπέρα και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεστε κοντά μας σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Θεωρούμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην πολιτιστική εξέλιξη και αναβάθμιση του τόπου. Μας δίνετε θάρρος με την παρουσία σας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε, όντως, πάλι τον Σεπτέμβριο εδώ και θα γιορτάσουμε μαζί. Για τη δε ευχή σας, για μεγάλη εκλογική επιτυχία, είναι η καλύτερη ευχή που έχω ακούσει και θα φροντίσουμε να υλοποιηθεί. Καλώς ήρθατε, καλά να περάσετε και καλή εκδήλωση τον Σεπτέμβριο».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass