Εκδήλωση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 15:45

Ενημερωτική εκδήλωση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και τον θεσμό των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), οργανώνουν μεθαύριο Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (οδός Λ. Κατσώνη 37), οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «COMVOS».

Ομιλητές θα είναι: η κ. Ελευθέρογλου Κατερίνα, η οποία ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, όπου θα αναφερθεί στις αρχές, το πλαίσιο δράσης και τους στόχους της και ο κ. Ανδρέου Αριστοτέλης, ο οποίος θα παρουσιάσει το θεσμικό πλαίσιο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (ν.4430/16), την προοπτική του, τη διαδικασία ίδρυσης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και τις δυνατότητες δημιουργίας εγχειρημάτων στην περιοχή μας.

Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι ένα σχετικά νέο πεδίο της οικονομίας στη χώρα μας, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ολοένα και πιο έντονα. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί δίνει τη δυνατότητα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να ενεργοποιηθούν επιχειρηματικά και να βρουν τον ρόλο τους στην οικονομική ζωή της κοινωνίας μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass