Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τελευταίος και καταϊδρωμένος θυμήθηκε ο κ. Κολλάτος να αντιδράσει»

Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 15:40

«Την ώρα που εμείς σαν «Νέα Δύναμη» τρέχαμε, διαμαρτυρόμασταν και ενημερώναμε πολίτες, πολιτικούς και αρχές, γιατί γνωρίζαμε αυτό που έρχεται, τώρα λίγο πριν τις εκλογές ο απερχόμενος δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος τελευταίος και καταϊδρωμένος θυμήθηκε να αντιδράσει για τη δομή προσφύγων στο στρατόπεδο στο Κυψελοχώρι. Πρόκειται για έναν εγκληματικό λήθαργο από μια δημοτική αρχή που κάνει μόνο δημόσιες σχέσεις».

Σκληρή απάντηση σε όσα ανέφερε χθες ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης και ξεκαθαρίζει πως «ως η επόμενη δημοτική Αρχή, δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει άλλη μία Μόρια στον Δήμο Τεμπών».

Αναλυτικότερα η δήλωση του κ. Μανώλη έχει ως εξής: «Τώρα που αρχίζουν οι εργασίες εγκατάστασης των προσφύγων και μεταναστών (παράνομων και μη) στο στρατόπεδο του Δήμου μας. Τώρα εσείς ξυπνήσατε. Αν όχι, πρέπει να δεχτούμε ότι οικιοθελώς κωφεύατε και κρυβόσασταν υποκριτικά πίσω από αποφάσεις και γραφειοκρατία και καταφέρατε να ζημιώσετε τους πολίτες του Δήμου Τεμπών. Τώρα που ζούμε τα τετελεσμένα, τώρα αντιδράτε γιατί γνωρίζετε ότι θα πληρώσετε το πολιτικό τίμημα στις επικείμενες εκλογές στις 26 Μαΐου. Μέσα στη σύγχυσή σας εκτίθεστε ανεπανόρθωτα διότι στην πρόσφατη παρέμβασή μας (18.4.2019) για το συγκεκριμένο θέμα, μας κατηγορήσατε για καταστροφολογία και κινδυνολογία, όταν εσείς ο ίδιος ανερυθρίαστα ομολογείτε την ημερομηνία της επίσημης απάντησης του κ. Βίτσα (δηλαδή στις 5.2.2019) στην ερώτηση βουλευτών τoυ Ν. Λάρισας. Ο μεν στρουθοκαμηλισμός σας κ. Δήμαρχε είναι εγκληματικός, η δε υποκρισία σας έναντι όλων των συνδημοτών μας είναι επικίνδυνη, όσο επικίνδυνος είναι ο σφιχτός εναγκαλισμός σας με το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητά σας».

Καταλήγοντας ο κ. Μανώλης δεσμεύεται ότι «ως σοβαρή και υπεύθυνη μείζονα αντιπολίτευση που επιτελεί τον πραγματικό της ρόλο, θα σταθούμε αρωγοί στην όποια καθυστερημένη προσπάθειά σας και στις διεκδικήσεις των συνδημοτών μας. Ως επόμενη δημοτική Αρχή, δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει άλλη μία Μόρια στον Δήμο Τεμπών, στο «κολαστήριο» του στρατοπέδου «ΖΩΓΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ», στην περιοχή Κυψελοχωρίου. Για εσάς το «φαίνεσθαι» κ. Δήμαρχε, αλλά για εμάς το «Είναι». Και όπως είχε πει ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, Ρήγας Φεραίος «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά». Δυστυχώς εσείς κ. Δήμαρχε δεν μπορείτε να συλλογίζεστε καλά, διότι δεν είστε ελεύθερος, παρά μόνο ολοκληρωτικά δέσμιος των δεκανικιών του ΣΥΡΙΖΑ που σας στηρίζουν».

Σχετικά Άρθρα