Χρυσές δουλειές λόγω εκλογών!

Για τυπογραφεία, ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων καταστημάτων αλλά και καφέ-μπαρ * Πολλοί υποψήφιοι επιλέγουν το Facebook για την καμπάνια τους

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 22:02

Γέμισε η Λάρισα υποψηφίους. Εντείνεται η προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με τον όγκο δουλειάς να έχει αυξηθεί και στα τυπογραφεία της πόλης. Κάρτες, έντυπα, κονκάρδες και αφίσες για τα εκλογικά κέντρα ρίχνονται στη μάχη των εκλογών από τους υποψηφίους, σε μια προσπάθεια προβολής των ιδεών και προτάσεών τους.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι γεγονός ότι στηρίζουν και την τοπική αγορά. Όπου και να σταθεί κάποιος, σε όποια υπηρεσία και να πάει ακόμη και στα κομμωτήρια κάρτες υποψηφίων θα συναντήσει. Αυτό είναι το ένα μέτωπο, γιατί δυναμικά στην προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων έχουν μπει και τα social media(facebook), αφού πολλοί τα επιλέγουν καθώς μπορούν να περάσουν το μήνυμά τους παντού. Πέρα από τα προφίλ τους οι υποψήφιοι έχουν επιδοθεί και σε ανελέητο κυνήγι φίλων, ελπίζοντας κάποιες από αυτές τις φιλίες να φτάσουν και στην κάλπη.

Αρκετοί πάντως υποψήφιοι υποστηρίζουν ότι οι λόγοι που επιλέγουν το διαδίκτυο για την καμπάνια τους είναι κυρίως οικονομικοί αλλά και οικολογικοί. Βέβαια και σ’ αυτές τις περιπτώσεις κάποια έξοδα θα γίνουν, ειδικά από τις υποψήφιες που φροντίζουν να έχουν επισκεφτεί κομμωτήριο και μακιγιέρ για να βγάλουν τις ανάλογες φωτογραφίες.

Μια καλή ευκαιρία για εισόδημα είναι και η ενοικίαση εκλογικών κέντρων. Ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων καταστημάτων, αυτήν την περίοδο στέκονται τυχεροί αφού και χρήματα θα βγάλουν αλλά και τα ακίνητά τους θα καλλωπιστούν λόγω των εκλογών.

Ένα ακόμη επάγγελμα που «ανθεί» την προεκλογική περίοδο είναι και της εστίασης, καθώς τα καφέ και τα μπαρ της πόλης γεμίζουν καθημερινά από υποψηφίους που μαζεύουν φίλους-ψηφοφόρους για τα καθιερωμένα κεράσματα. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι εκλογές με κάποιον τρόπο επιδρούν ευεργετικά και στην πόλη.

 

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass