Ραψάνη, σημείο τουριστικού προορισμού

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 15:38

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και παρουσία πλήθους κόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στην πλατεία της Ραψάνης.

Ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε «στον ρόλο του δημάρχου, ο οποίος είναι να λύνει τα προβλήματα, όχι για να τα αναγνωρίζει μόνον, να φέρνει αποτελέσματα, όχι για να διαβεβαιώνει ότι ασχολείται με το πρόβλημα, να βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του, όχι για να κάνει δηλώσεις και δημόσιες σχέσεις».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα προς όλους, λέγοντας πως «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Ραψάνη κάτι περισσότερο από μια κουκίδα στον χάρτη της Ελλάδας. Να την κάνουμε σημείο προορισμού Ελλήνων και ξένων επισκεπτών».

Εξήγησε πως «για να έχουμε αποτελέσματα υπάρχει ένας παράγοντας πολύ σημαντικός. Η συμφωνία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και δημοτών. Η Δημοτική Αρχή καταρτίζει σχέδια δράσης μετά από διαβούλευση με τους δημότες της και οι δημότες δείχνουν εμπιστοσύνη στις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής. Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει τα έργα και οι δημότες υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Και δεσμευόμαστε σήμερα απέναντί σας για τα έργα που θα υλοποιήσουμε στη Ραψάνη. Έργα καθημερινότητας και υποδομών».

Τέλος, ο κ. Μανώλης απευθυνόμενος προς τους δημότες ζήτησε «την υποστήριξή τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου, δίνοντας έτσι στη «Νέα Δύναμη» την ουσιαστική δύναμη για να αγωνιστεί για σας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με αξιοπιστία, εντιμότητα και συνέπεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass