«Ναι» στη συνδετήρια πτέρυγα του Γ.Ν.Λ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 15:58

Τη στήριξή του στο αίτημα για τη μελέτη και κατασκευή της συνδετήριας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εξέφρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» Απόστολος Καλογιάννης, κατά την επίσκεψή του στα δύο Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Λάρισας.

Ο κ. Καλογιάννης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο και το Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Νοσοκομείο, που είχε επαφές με στελέχη της διοίκησης, γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς. Ειδικά στην επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο, ένα από τα πρώτα θέματα που τέθηκαν αφορά στην κατασκευή της συνδετήριας πτέρυγας, αίτημα στο οποίο συμφώνησε, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

Ο δήμαρχος συνομιλώντας με στελέχη και των δύο Νοσοκομείων σημείωσε πως η συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα ήταν εξαιρετική, υπογραμμίζοντας ότι την ίδια σταθερή θέση θα ακολουθήσει και στην επόμενη θητεία εάν και εφόσον οι Λαρισαίοι τον εμπιστευτούν εκ νέου για τη θέση του δημάρχου Λαρισαίων.

Στις επισκέψεις του συνοδεύονταν από υποψήφιους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass