Μήνυμα μεγάλης νίκης για το ενωμένο Κιλελέρ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΦΟ, ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΥΡΑ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:40

Δίχως προηγούμενο αποδείχθηκε η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε ο Θανάσης Μούσιος σε Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα.

«Η συμμετοχή σας με γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και στέλνει μήνυμα πολύ μεγάλης νίκης για το Ενωμένο Κιλελέρ από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Να είστε βέβαιοι ότι στις 26 Μαΐου ο Δήμος Κιλελέρ αλλάζει σελίδα» τόνισε χαρακτηριστικά εμφανώς ικανοποιημένος ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ.

Ο κ. Μούσιος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ιδιαίτερα των αγροτών. «Ο Δήμος Κιλελέρ, ως κατεξοχήν αγροτικός, όφειλε να έχει αναπτύξει εκείνες τις δομές, που να διευκολύνουν τη δουλειά των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και την πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Εμείς δεσμευόμαστε για την εγκαθίδρυση ενός σύγχρονου αγροτικού γραφείου στον Δήμο το οποίο θα παρέχει στους παραγωγούς υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για όλα τα προγράμματα και τους διαθέσιμους πόρους. Η πληροφορία στην εποχή μας είναι δύναμη και οι αγρότες του Κιλελέρ πρέπει να είναι ενημερωμένοι για να μπορούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στον κατάλληλο χρόνο.

Δεσμευόμαστε, ακόμη, για την ανάπτυξη ενός δικτύου μετεωρολογικών, ξεκινώντας από τις έδρες των πέντε δημοτικών μας ενοτήτων. Τα δεδομένα τους θα είναι προσβάσιμα από όλους τους δημότες, μέσω ενός ιστοτόπου. Έτσι, θα μπορούν να σχεδιάζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη φροντίδα των καλλιεργειών τους, αποφεύγοντας κινδύνους και περιττά έξοδα.

Όσον αφορά στην αγροτική οδοποιία, η σημερινή της εικόνα στον Δήμο είναι αποκαρδιωτική».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ» επέκρινε την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δόθηκαν από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα με αποτέλεσμα τη στασιμότητα στον Δήμο και τον μαρασμό πολλών χωριών. Συνάμα, υπογράμμισε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια οι δημότες του Κιλελέρ χωρίστηκαν σε «δικούς μας» και «δικούς τους» από τον απερχόμενο δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες. «Αλλιώς αντιμετωπίζονταν οι «ημέτεροι» και αλλιώς οι υπόλοιποι δημότες. Αυτό ενόχλησε πάρα πολύ κόσμο στα χωριά μας, που ένιωσε παραγκωνισμένος και εγκαταλειμμένος. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την επομένη των εκλογών όλοι οι πολίτες, οποιαδήποτε κι αν είναι η επιλογή τους στην κάλπη, θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης από εμάς. Δεν ήρθαμε να χωρίσουμε αλλά να ενώσουμε τους συμπολίτες μας» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass