Η ΔΚΜ υπέρ υποψηφίων μηχανικών-μελών της

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 15:59

Με συναδέλφους μηχανικούς, οι οποίοι κατέρχονται υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συναντήθηκαν ο πρόεδρος Χρ. Παληός και τα μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών-ΔΚΜ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Η αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος, η βιώσιμη ανάπτυξη και η τόνωση της τοπικής οικονομίας αποτέλεσαν τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης. Τονίστηκε ότι οι μηχανικοί με το κατάλληλο επιστημονικό και τεχνικό υπόβαθρο που διαθέτουν, μπορούν να συνεισφέρουν τόσο στον εντοπισμό των προβλημάτων όσο και στην άμεση επίλυσή τους. Από τη Διοικούσα Επιτροπή της ΔΚΜ δόθηκαν ευχές για καλή επιτυχία, στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Π.Ε. Λάρισας Μαρία Γιαννακού- Λαζαρίδη και Διονύση Μπαλούκα με τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού, στις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Άννα Αγορογιάννη, Ευταξία Γκερλιώτου και Μαίρη Καμηλαράκη με τον συνδυασμό της Ρ. Καραλαριώτουστη Λάρισα, στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ελασσόνας Ανέστη Σερετίδη με τον συνδυασμό του Ν. Ευαγγέλου και στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Φαρσάλων Δημήτρη Γιακοβή με τον συνδυασμό του Μ. Εσκίογλου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΚΔΘ Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο γεν. γραμματέας ΔΚΜ και ΤΕΕ ΚΔΘ Αστέριος Νάρης, ο πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων Νικόλαος Λιάκος και τα μέλη Δημήτριος Τζάγκας, Θωμάς Μπαγιάρας, Ιωάννης Μαρκατάς και Ιωάννης Μίχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass