«Πετύχαμε στόχους. Συνεχίζουμε το όραμα»

O ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 16:01

Ομιλία σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Καλλιπεύκη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές και τον συνδυασμό του σημείωσε:

«Πρόκειται για ακόμα πιο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με άτομα δυναμικά, που θα συμπληρώσουν το ήδη υπάρχον, στελεχωμένο από ικανούς να φέρουν εις πέρας το έργο που ξεκίνησε η παράταξή μας από την αρχή της θητείας της και που μέχρι στιγμής έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα του Δήμου Τεμπών», διευκρινίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικό και χωρίς κομματικές διακρίσεις.

Και συνέχισε: «Δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε μια καθημερινή μάχη για τη βελτίωση των συνθηκών του δημότη σε όλα τα επίπεδα της ζωής του.

Να κάνουμε την καθημερινότητά του πιο εύκολη και ανθρώπινη, να δικαιώσουμε εν τέλει την επιλογή του να μείνει στον τόπο του.

Σε όλη την πορεία μας ως Δημοτική Αρχή προτάξαμε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, δίνοντας καθημερινά μάχη για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αποκομιδή των απορριμμάτων, την ύδρευση, την άρδευση, τους χώρους πρασίνου, τα οδικά δίκτυα, την εσωτερική οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό.

Και όλα αυτά, όπως όλοι γνωρίζετε, σε ένα δυσμενές οικονομικά περιβάλλον.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πληγεί βάναυσα τα τελευταία 9 χρόνια. Οι τακτικές επιχορηγήσεις έχουν μειωθεί κατά 70%, ενώ οι ΣΑΤΑ κατά 80%, παρ' όλα αυτά όμως ο δήμος μας είναι οικονομικά εύρωστος με αυξημένα ταμειακά διαθέσιμα, οικονομική σταθερότητα και πλήρη αξιοπιστία, ενώ στους ισολογισμούς του παρουσιάζει καθαρά κέρδη».

Τέλος, ο κ. Κολλάτος ανακοίνωσε τους υποψηφίους του συνδυασμού του στην περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass