«Δεν μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν»

Η «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 15:00

Φθορές, σπάζοντας τζάμια και πετώντας μπογιές, προκάλεσαν βάνδαλοι στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», με υποψήφιο δήμαρχος Λάρισας τον Κων. Βαϊούλη.

Οι ζημιές έγιναν αντιληπτές χθες το πρωί, ενώ τους δράστες αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.. Όπως σημειώνεται από την παράταξη «η Δημοτική Πατριωτική Παράταξη “Λαρισαίων Κοινόν” ενοχλεί. Ενοχλεί με τις πατριωτικές της θέσεις. Ενοχλεί με τη σοβαρότητά της. Ενοχλεί με τις αξίες που πρεσβεύει. Ενοχλεί με τη δυναμική της.

Κι ακριβώς γι’ αυτό έγινε στόχος άνανδρης επίθεσης, στόχος όσων εδώ και χρόνια ταλαιπωρούν την πατρίδα μας, την πόλη μας, τις γειτονιές μας, με το θράσος τους και τον χουλιγκανισμό τους. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Θα συνεχίσουμε με σύνεση, ηρεμία και αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για το καλό της Λάρισας . Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν. Αντίθετα χαλυβδώνουν την πίστη μας για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά την προσπάθειά μας.

Καλούμε τον λαό της πόλης να συμπαραταχθεί μαζί μας στον αγώνα για μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της. Καλούμε τους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοιες πράξεις βίας, που είναι ξένες προς την ταυτότητά μας χωρίς κανένα “αλλά”, χωρίς καμία δικαιολογία. Η Λάρισα είναι συνυφασμένη με αγώνες αντίστασης και δημιουργίας και θα παραμείνει τέτοια» καταλήγει η ανακοίνωση.

* Τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», καταδίκασε η παράταξη «Λάρισα – Μπροστά» με επικεφαλής τη Ρένα Καραλαριώτου.

«Τέτοιες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, δε συνάδουν με τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

* Ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Στ. Χάμος με δήλωσή του καταδικάζει τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν άγνωστοι στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» και αποσαφηνίζοντας ότι ο Σύνδεσμος δεν συμμετέχει στις εκλογές, εκφράζει τη συμπαράστασή του στην παράταξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass