«Λάβρος» ο Γρηγόρης Καλαγιάς εναντίον της δημοτικής αρχής

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 22:05

Πυρά κατά της νυν δημοτικής αρχής εξαπέλυσε από την Κεντρική πλατεία της Αγιάς, μπροστά σε φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού του, «Δώτιο Πεδίο», ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Καλαγιάς.

Ο επί δεκατέσσερα χρόνια δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς «ξεσπάθωσε» κατά του δημάρχου εξαπολύοντας μύδρους για τον τρόπο που διοικεί την περιοχή και διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα.

Με «συσσωρευμένη αγανάκτηση», όπως είπε, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Δήμο Αγιάς επί ημερών Γκουντάρα ως «έναν από τους πιο αδιαφανείς Δήμους της χώρας». Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για έλλειψη 20ετούς επιχειρησιακού προγράμματος, για διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ που «μοιράζονται μεταξύ χιλίων, ίδιων και ίδιων, προμηθευτών, που ο καθένας τους κερδίζει από δύο ως διακόσιες χιλιάδες τον χρόνο». Μίλησε για «μαύρη εργασία» στην οποία αρέσκεται η δημοτική αρχή θέλοντας να έχει στο χέρι της τους ψηφοφόρους, για εκβιασμούς συμπολιτών, έκανε λόγο για «χίλιες παράνομες μεταδημοτεύσεις που είναι αυτές, μαζί με τους προμηθευτές, που βγάζουν δήμαρχο τον Αντώνη Γκουντάρα για τόσα χρόνια». Είπε πως «παράνομα ψηφίζουν παρεπιδημούντες στον Δήμο Αγιάς». Αναφέρθηκε στο κλείσιμο πολλών σχολείων αλλά και υπηρεσιών στην περιοχή, στη μη πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων, στον αιγιαλό της παραλιακής ζώνης που έχει εγκλωβίσει τους ιδιοκτήτες γης, στον αποκλεισμό από την Εθνική Οδό μέσω Τεμπών, στην έλλειψη υποδομών, στη μη εκμετάλλευση του πρώην Βασιλικού Δάσους Πολυδενδρίου, στη μη εκμετάλλευση των ιαματικών πηγών του Κόκκινου Νερού και της περιοχής Δερματά, αλλά και σε πολλά άλλα, ρίχνοντας όλη την ευθύνη στον δήμαρχο και στους συνεργάτες του.

Για την περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος, δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, για νερό με κόστος 40€ ανά τετραμελή οικογένεια ετησίως, οργανωμένα ιατρεία σε όλα τα χωριά, μείωση των τελών άρδευσης, ξύλα για ατομικές ανάγκες σε όλους, συντήρηση αγροτικής οδοποιίας, κόμβο στα Τέμπη, ενεργοποίηση των πολεοδομικών σχεδίων, κατάργηση του παλαιού αιγιαλού, μείωση των δημοτικών τελών, επίλυση προβλημάτων σε δασικούς χάρτες και κτηματολόγιο.

Τον κ. Καλαγιά προλόγισε η γνωστή σκηνοθέτης Αθηνά Κρικέλη.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass