Εγκαλεί τη δημοτική αρχή για τη μη ηλεκτροδότηση εκλογικού περιπτέρου

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:08

Τη δημοτική αρχή Κιλελέρ καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες» και υπ. δήμαρχος Θανάσης Αγγελουσόπουλος, για άρνηση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε εκλογικό του περίπτερο στον Πλατύκαμπο.

Αναφέρει σχετικά δελτίο Τύπου του συνδυασμού: «Ενώ έχει κατατεθεί αίτηση στο Δημαρχείο εδώ και μερικές ημέρες για να παραχωρηθεί χώρος σε δημοτική έκταση (στην πλατεία) ακόμη αυτή δεν έχει απαντηθεί. Έτσι ο υποψήφιος δήμαρχος κος Αγγελουσόπουλος προχώρησε σε ενοικίαση χώρου εφαπτόμενου με την πλατεία όπου και πάλι η δημαρχεία αρνείται να ολοκληρώσει τη διαδικασία για να συνδεθεί με ρεύμα ο οικίσκος και έτσι το εκλογικό περίπτερο παραμένει στο σκοτάδι.

Οι συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα είναι πάντα σκληρές και αναδεικνύουν το ήθος των διεκδικητών. Όταν μια δημοτική αρχή κρύβεται πίσω από γραφειοκρατικές διαδικασίες και επικαλείται προθεσμίες, αριθμούς πρωτοκόλλου και άλλες προφάσεις εν αμαρτίαις, τότε ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν διασφαλίζονται ίσες δυνατότητες διεξαγωγής προεκλογικού αγώνα και ότι έχει χαθεί κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού.

Καλούμε τη δημοτική αρχή του Δήμου Κιλελέρ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διευκολύνει τις δημοκρατικές διεργασίες του προεκλογικού αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass