Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολλάτος: Είμαι περήφανος για την παραγωγική εικόνα του δήμου μας

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:27

Τις εγκαταστάσεις των βιομηχανιών- γαλακτοκομικών προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΕΜΠΗ (Τάχας - Ρόμπας) και ΝΙΚΖΑΣ (Νίκζας) στα όρια του Δήμου Τεμπών επισκέφθηκε o δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κολλάτος συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» τον κ. Αστέριο Σαΐτη αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Έξαρχο δημοτικό σύμβουλο, Στέλιο Κυριαζή υποψήφιο τοπικό σύμβουλο, τις κ. Χριστίνα Ντότα, Παρασκευή Μίχου-Παλάτου υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο κ.Κολλάτος συναντήθηκε με τους υπεύθυνους των εταιρειών και χαιρέτησε και συνομίλησε με εργαζόμενους.

Τέλος σε δήλωσή του ο κ. Κολλάτος ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την κτηνοτροφική και παραγωγική εικόνα του δήμου μας.

Ο Δήμος Τεμπών έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας και αυτό ξεχωρίζει και από τους ίδιους με την προσφορά τους κάθε χρόνο σε τρόφιμα και γαλακτοκομικά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Ακόμη να επισημάνουμε ότι στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις απασχολείται κόσμος από τα ευρύτερα χωριά του Δήμου μας και τέλος να αναφέρω ότι και οι τρεις εταιρείες έχουν μεγάλο εξαγωγικό χαρακτήρα, που έχει ως αποτέλεσμα να διαφημίζεται ο Δήμος και τα προϊόντα μας στο εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα