Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολλάτος: Σημεία αναφοράς τα χωριά του Δήμου μας

ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 16:15

Στο Πουρνάρι της εκλογικής περιφέρειας Νέσσωνος του Δήμου Τεμπών μίλησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Ο κ. Κολλάτος μιλώντας στους συνδημότες του τόνισε ότι είναι πάντα δίπλα τους δίνοντας ουσιαστικές λύσεις, ώστε τα χωριά του Δήμου να γίνουν σημεία αναφοράς. Αναφέρθηκε ακόμα σε έργα μεγάλα όπως είναι το φράγμα Πουρναρίου -Αμπελακίων που έχει εγκριθεί και σύντομα θα ανακοινωθεί με προϋπολογισμό 6.000.000 ευρώ. Και συνέχισε σημειώνοντας: «Στις προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι η λειτουργία ενός δήμου χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, ενός δήμου κοινωνικά δίκαιου, με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας και με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον κάθε δημότη.

Ο δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε στα οικονομικά του Δήμου καθώς και στη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» με προϋπολογισμό 868.000 ευρώ και δρομολογήθηκε η δημοπράτησή του.

Αναφορά έκανε στην επέκταση των αγωγών άρδευσης, στη διάνοιξη κοίτης του ρέματος «Παλαιοχώρι» έως τη θέση «Μπουνάρμπασι», στην ολοκλήρωση κατασκευής (εντός σύντομου διαστήματος) της πλατείας, με προϋπολογισμό 70.205,79 ευρώ, στην κατασκευή πεζοδρομίων στην είσοδο του χωριού, στη δημιουργία ταχυδρομικής θυρίδας στον χώρο της κοινότητας (κάθε δημότης έχει την προσωπική του θυρίδα για να δέχεται την αλληλογραφία του), στη διευθέτηση της εισόδου του κοιμητηρίου, στη συντήρηση καθαρισμού αυλακών για τα όμβρια ύδατα, στη συντήρηση και το βάψιμο του Δημοτικού Σχολείου και της Κοινότητας, στην αναβάθμιση του δικτύου για δωρεάν ιντερνέτ, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια. Τέλος, ο κ. Κολλάτος παρουσίασε τα μέλη του συνδυασμού του στην εκλογική περιφέρεια Νέσσωνος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Σχετικά Άρθρα