Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σε σταυροδρόμι η Ευρώπη»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 15:15

«Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι πως η Ευρώπη βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος οδηγεί στην Ευρώπη του Βέμπερ, του Ορμπαν και του Σαλβίνι με νεοφιλελεύθερες πολιτικές και έξαρση της ακροδεξιάς, ενώ ο άλλος δρόμος είναι αυτός που δείχνει στην Ελλάδα η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οδηγεί στη σύμπλευση των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων μέσω της συνεργασίας της ριζοσπαστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και των πράσινων» τόνισαν χθες από τη Λάρισα, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ελευθερία Αγγέλη και Μάριος Θεοφιλάτος.

Περιοδεύοντας στη Λάρισα οι δύο υποψήφιοι, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, επισκέφθηκαν τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας όπου και ξεναγήθηκαν, ενώ χθες το μεσημέρι, σε εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με ομιλίες τους αναφέρθηκαν στις ευρωεκλογές.

Νωρίτερα και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Ελευθερία Αγγέλη και Μάριος Θεοφιλάτος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σημασία της συμμετοχής των νέων στις ευρωεκλογές τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται για μια ψήφο αγγαρείας αλλά για μια ψήφο που θα στοιχειοθετήσει τη δυναμική παρουσία των νέων στην κοινωνία αλλά και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων» υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που καθιέρωσε την ψήφο των νέων στα 17. 

Σχετικά Άρθρα