«Όλοι μαζί για τη νίκη που θα γράψει ιστορία»

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ – ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 16:00

«Πάμε όλοι μαζί για τη νέα νίκη, τη νίκη που θα γράψει ιστορία, για την 4ετία που θα γράψει ιστορία στον Δήμο Κιλελέρ», προέτρεψε καταχειροκροτούμενος ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας χθες το βράδυ σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αρμένιο.

Ο κ. Νασιακόπουλος τόνισε ότι «και το Αρμένιο, όπως όλες οι περιοχές του Δήμου Κιλελέρ, εκπέμπει μήνυμα ευρείας αυτοδυναμίας για τον ενωτικό συνδυασμό Νέο Κιλελέρ», υποστηρίζοντας όμως ότι «χρειάζεται αγώνας μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για κάθε ψήφο», καθώς, όπως σημείωσε, «κάθε ψήφος είναι μοναδική, κάθε ψήφος έχει αξία, κάθε ψήφος είναι αναγκαία στη νέα, καθοριστική για την πορεία του Δήμου, 4ετία». Ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος έθεσε το διακύβευμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αν θέλετε υποψήφιο δήμαρχο που τον επέλεξαν οι βουλευτές και οι νομαρχιακές επιτροπές των – όποιων – κομμάτων, κι ο οποίος να λογοδοτεί στα κόμματα, έχετε επιλογές.

Αν θέλετε δήμαρχο που να προέρχεται από την τοπική κοινωνία και να δίνει αναφορά μόνο σ’ αυτή, τότε έχετε μία και μόνη επιλογή: τον ενωτικό συνδυασμό μας Νέο Κιλελέρ!

Αν θέλετε δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που να προέρχονται από τη δημοτική ενότητα Αρμενίου, να είναι δικοί σας άνθρωποι, τότε έχετε μία και μόνη επιλογή: τον ενωτικό συνδυασμό μας Νέο Κιλελέρ!

Αν πάλι θέλετε να ψηφίσετε μεταφερόμενους υποψηφίους από άλλες περιοχές του Δήμου Κιλελέρ, που είναι μεν υποψήφιοι εδώ στην περιοχή σας αλλά δεν είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν καν κατά πού πέφτει, τότε έχετε άλλες επιλογές…».

ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ

Στην ομιλία του ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος ανέλυσε το έργο που παρήχθη στην πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής στη Δημοτική Ενότητα Αρμενίου χαρακτηρίζοντάς το «έργο πνοής» και αναφέροντας μεταξύ άλλων την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος, το νέο ιατρείο, τη βελτίωση στην αγροτική οδοποιία, την αναβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας, την αποκατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και τα έργα βελτίωσης σε μια σειρά κτιρίων που είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, προανήγγειλε μεταξύ άλλων «την επιδιόρθωση και ασφαλτόστρωση των δρόμων Αρμενίου – Μ. Μοναστηρίου και Αρμενίου – Κιλελέρ, ασφαλτοστρώσεις, την επέκταση δικτύου ομβρίων, τη διεκδίκηση σταθμού του ΕΚΑΒ, τη μετατροπή του παλαιού ιατρείου σε πολιτιστικό κέντρο-βιβλιοθήκη, την επέκταση ηλεκτροφωτισμού, νέες δεντροφυτεύσεις, νέα έργα και φυσικά τον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφορέα, έργου υψίστης σημασίας για τους αγρότες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass