ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΥΜΠΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

«Ηρθε ο καιρός να αλλάξουμε…»

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2019 22:13

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
«Εσείς ήσασταν οι πρωτεργάτες για τη δημιουργία του συνδυασμού Ενωτική Δημοτική Πρωτοβουλία, ένας συνδυασμός νίκης» με αυτά τα λόγια άνοιξε χθες την κεντρική του ομιλία, ο υπ. δήμαρχος Φαρσάλων Κώστας Τύμπας, στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, απευθυνόμενος σε φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού του, ενώ σημείωσε ότι: «Το ψηφοδέλτιό μας έχει τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας από τα υπόλοιπα πέντε που κατεβαίνουν στις εκλογές. Αυτό δεν ήταν μία τυχαία επιλογή αλλά ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε… Φτάνει πια με την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων στο δημοτικό συμβούλιο.


Ο κ. Τύμπας μεταξύ άλλων στην ομιλία του ανέφερε ότι: «το μεγαλύτερο πρόβλημα που βασανίζει τον Φαρσαλινό πολίτη, δεν είναι άλλο, από την επίλυση του χρόνιου προβλήματος του πόσιμου νερού, κάτι το οποίο δεσμεύτηκε ότι θα το πράξει επί θητείας του, επίσης σημείωσε για την ανακατασκευή του δρόμου Φαρσάλων – Λάρισας ότι, “με την εκλογή μου ως Δήμαρχος Φαρσάλων και μέχρι να γίνει ο συγκεκριμένος δρόμος οποιοσδήποτε εμπλέκεται και κωλυσιεργεί το συγκεκριμένο έργο, είτε είναι Περιφερειάρχης, είτε Υπουργός είτε ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα είναι ανεπιθύμητος στην επαρχία μας», ενώ τόνισε ότι: «Θέλουμε ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, λειτουργικό, ταχείας κυκλοφορίας με διαχωριστική νησίδα που σύμφωνα με ενδείξεις συγκοινωνιολόγων θα κάνει τη διαδρομή αυτή ασφαλή».
Στην συνέχεια επισήμανε το προεκλογικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους δημοτικούς συμβούλους που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass