Θα επαναφέρουμε τον Δήμο μας στον δρόμο της προόδου

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 15:38

 «Ανοίγει μια νέα σελίδα για τα Φάρσαλα και βρισκόμαστε μπροστά στο εξής δίλημμα: Θα εγκαταλείψουμε τον Δήμο στις παλιές και δοκιμασμένες πρακτικές ή θα τον επαναφέρουμε στον δρόμο της προόδου, στον δρόμο της «Νέας Εποχής» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Βαγγέλης Δημητρακόπουλος χθες στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ παρουσίασε και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε γιατί η «Νέα Εποχή» ξεχωρίζει από τους άλλους συνδυασμούς και επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φαρσάλων, όπως είναι το χρόνιο πρόβλημα του νερού, της οδικής ασφάλειας, της ισόρροπης ανάπτυξης των τοπικών κοινοτήτων, της απασχόλησης με την προώθηση και σύσταση κοινωνικών επιχειρήσεων με τη συμμετοχή άνεργων δημοτών, για την πρωτογενή παραγωγή του τόπου, αφού τα Φάρσαλα είναι αγροτική περιοχή, την επέκταση των υφιστάμενων κοινωνικών δομών, (όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο) με σεβασμό στην προσωπικότητα και για τη σύγχρονη οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων. Τελειώνοντας την ομιλία του σημείωσε ότι: «Πιστεύω σ’ αυτόν τον δρόμο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ως δήμαρχος για να τον διανύσουμε και να κάνουμε την πόλη μας, την πόλη που όλοι ονειρευόμαστε!».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass