Για απόπειρα βιασμού συνελήφθη 35χρονος

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 22ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 22:20

Για απόπειρα βιασμού έχει συλληφθεί και κρατείται ένας 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος μετά την καταγγελία 22χρονης Λαρισαίας.

Η 22χρονη επέστρεφε στο σπίτι της στις 3.30 χθες τα ξημερώματα όταν φθάνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας στην περιοχή του ΟΣΕ, – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος Λαρισαίος αιφνιδίασε την 22χρονη, καθώς την έπιασε από τα μαλλιά, την έριξε στο έδαφος και ασκώντας βία προσπάθησε να τη βιάσει. Η νεαρή γυναίκα, παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια και παράλληλα – ευτυχώς για την ίδια – όχι μόνο αντιστάθηκε αλλά πάλεψε κιόλας με τον δράστη για να αποφύγει τον βιασμό της.

Αντίδραση που αποδείχθηκε σωτήρια για την ίδια. Μάλιστα στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τραυμάτισε στο πρόσωπο τον 35χρονο. Η νεαρή κοπέλα συνέχισε να καλεί σε βοήθεια και όταν γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια, τότε ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγο αργότερα αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν στους γύρω δρόμους χωρίς αποτέλεσμα.

Δύο ώρες αργότερα όμως, στις 5.30 τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον δράστη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του εφημερεύοντος Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και τον συνέλαβαν στη συνέχεια αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε καταφύγει μόνος του στα Επείγοντα προκειμένου να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που του προκάλεσε στο πρόσωπο η 22χρονη ενώ πάλευε για να σωθεί.

ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ

Ο 35χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που διέταξε την κράτησή του, ενώ παράλληλα έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, αύριο Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και των επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, που εξετάζει την υπόθεση, ερευνά τη δράση του 35χρονου.

 

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass