«Mπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά…»

Η ΜΑΡΙΑ ΙΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 15:18

 «Σφραγίζουμε απόψε με την παρουσία μας τη θέλησή μας να στρατευτούμε και πάλι δίνοντας έναν αγώνα για να κάνουμε καλύτερα τα Φάρσαλα και τα χωριά μας» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μαρία Ίφου, στην κεντρική της ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, παρουσία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής της και πλήθους κόσμου.

Η κ. Μαρία Ίφου, αφού τόνισε όσα πέτυχε ως δημοτική αρχή την περίοδο της θητείας της (2006-2010), αναφέρθηκε στο τι θα πράξει αν εκλεγεί σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: Θα εισάγει τον προϋπολογισμό αυτής της τετραετίας, ως το βασικό εργαλείο σχεδιασμού και προγραμματισμού της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής, οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων θα έχουν ξεχωριστό προϋπολογισμό, θα υπάρξει νέο πλαίσιο συνεργασίας με τις παραγωγικές τάξεις του δήμου, θα υπάρξει ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου με ίδρυση φορέα προσέλκυσης επενδύσεων, θα γίνουν έργα και δράσεις για την αναβίωση της ιστορικής επαρχίας, κέντρο ενημέρωσης για τους αγρότες και κτηνοτρόφους, δημιουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας, αθλητικές υποδομές, στελέχωση της υγείας κ.λπ.

Κλείνοντας την ομιλία σημείωσε τα εξής: «Έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία, διαθέτουμε μεράκι και όρεξη για δουλειά και συνεργασία και πιστεύουμε ότι με τη συμμετοχή όλων των Φαρσαλινών μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass