«Η Χάλκη μίλησε. Αλλαγή τώρα!»

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΣΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 16:21

«Η Χάλκη απόψε μίλησε. Αλλαγή τώρα, στον Δήμο Κιλελέρ! Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Χάλκη, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν όλα τα χωριά μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Μούσιος, με τον αέρα που του έδωσε η ενθουσιώδης υποδοχή του κόσμου, χθες το βράδυ, σε μία μεγάλη συγκέντρωση, υπό καταρρακτώδη βροχή, στη Χάλκη.
«Νίκη από την πρώτη Κυριακή, γιατί δεν θέλουμε να σας ταλαιπωρούμε, γιατί έχουμε και δουλειές, έχουμε και αλώνια» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ», καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.


Διεξοδική ήταν η κριτική του κ. Μούσιου στον απερχόμενο δήμαρχο τον οποίο κάλεσε εκ νέου να απολογηθεί δημόσια στους δημότες για πολλές επιλογές του, λέγοντας: «Θα ξεχάσει κανείς ότι άφησε χωρίς θέρμανση το Δημαρχείο του Πλατυκάμπου με αποτέλεσμα να φύγουν οι υπάλληλοι, γιατί είχαν ξεπαγιάσει;
Θα ξεχάσει κανείς ότι δινόταν με το σταγονόμετρο το πετρέλαιο στα σχολειά μας με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται μαθητές και εκπαιδευτικοί;
Θα ξεχάσει κανείς ότι έφθασε να κατέχει την πρωτιά για τις περισσότερες απευθείας αναθέσεις, ανάμεσα σε όλους τους δημάρχους του Νομού μας;
Έφθασε σε σημείο να δώσει πάνω από 20.000 ευρώ, με απευθείας αναθέσεις παρακαλώ, στη σύζυγο του πιο στενού ειδικού του συνεργάτη.
Έφθασε σε σημείο να κάνει απευθείας ανάθεση στον εαυτό του ο κ. Νασιακόπουλος για την προμήθεια ενός αυτοκινήτου, αξίας 11.500 ευρώ. Το ανέθεσε ο ίδιος, στη δική του αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή. Πήγε το συγκεκριμένο ένταλμα πληρωμής στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το γύρισε πίσω ως απαράδεκτο».
Υποστήριξε ότι «η απερχόμενη δημοτική αρχή δίχασε τους πολίτες, αντιμετωπίζοντας, όσους δεν ήταν αρεστοί, ως πολίτες β’ κατηγορίας. Ούτε χαλίκι είδαν αυτοί οι άνθρωποι στους δρόμους που οδηγούν στα χωράφια τους, ούτε γκρέιντερ, πέντε χρόνια τώρα. Εμείς, είμαστε ξεκάθαροι. Η συντήρηση των αγροτικών δρόμων θα γίνεται σε ετήσια βάση. Για όλους, δίχως διαχωρισμούς και αστερίσκους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass