«Eχουμε όλες τις προϋποθέσεις να πετύχουμε»

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:42

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Μακρυχώρι μίλησε ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κολλάτος. Ο κ. Κολλάτος αισιόδοξος για τη νίκη σημείωσε με έμφαση: «Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να το πετύχουμε αρκεί να υπάρξει διαρκής αγώνας, ενότητα, συσπείρωση, ενιαία αυτοδιοικητική συνείδηση και για αυτό δεν χρειάζεται εφησυχασμός.
Στόχος μας είναι να παραμείνει ο ενιαίος Δήμος Τεμπών ένα ισχυρό, σύγχρονο, αυτοδιοικητικό κέντρο, αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της περιοχής όσο και όλων των δημοτών.
Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς περιθωριοποιήσεις, να παραμείνει κοινωνικά δίκαιος με ευαισθησία στα προβλήματα της καθημερινότητας, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους δημότες και τους επισκέπτες μας».


Ο κ. Κολλάτος αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα του Δήμου, στην αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και στη μάχη της καθημερινότητας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στα έργα της Δημοτικής Ενότητας Μακρυχωρίου που προηγήθηκαν στα χρόνια της θητείας, καθώς, σε εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και σε εκείνα που δρομολογούνται.
Μέρος της ομιλίας του στόχευσε στο όραμά του για την ανάδειξη - αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών.
Για το hot-spot ο κ. Κολλάτος σημείωσε: «Σε κάθε περίπτωση με τη συνεργασία όλων των φορέων και της τοπικής κοινότητας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μην δημιουργηθεί και δεύτερο hot –spot στον νομό Λάρισας και ειδικότερα στον Δήμο Τεμπών, προασπίζοντας σθεναρά την ασφάλεια και τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής μας.
Τέλος έκανε ειδική μνεία στους αμυγδαλοπαραγωγούς ενημερώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή κατέβαλλε προσπάθειες ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί των αμυγδάλων και των δενδρωδών καλλιεργειών.
Και ο δήμαρχος Τεμπών κατέληξε: «Μπορούμε και θα κάνουμε περισσότερα.
Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Χρειαζόμαστε την ελπίδα, την αισιοδοξία, την ενεργό σας συμμετοχή. Αυτός ο τόπος, των Τεμπών είναι ο τόπος όλων μας!
Για τον λόγο αυτό καταρτίσαμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.
Καταρτίσαμε έναν συνδυασμό νίκης - που εκφράζει την τοπική κοινωνία στο σύνολό της».
Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass