Αντώνης Γκουντάρας χθες από τη Μελιβοία: «Με νοικοκυρεμένα οικονομικά διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο»

Ο ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ * ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:24

 «Με τη δύναμη που μας δίνει η διευθέτηση των οικονομικών δεδομένων του Δήμου μας, μπορούμε, πια, να οραματιστούμε ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες, με περισσότερες δυνατότητες και με καλύτερες στιγμές για όλους μας». Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας ξεκίνησε την ομιλία του χθες βράδυ μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό στη Μελιβοία.

Ο κ. Γκουντάρας έκανε μια σύντομη αναδρομή στα επιτεύγματα της δημοτικής αρχής για την περίοδο που ολοκληρώνεται, τονίζοντας ότι τα περισσότερα απ’ αυτά έγιναν πράξη με τη μεγάλη προσπάθεια των πολιτών του Δήμου Αγιάς.

«Το γεγονός ότι νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά, μάς δίνει πλέον νέες δυνατότητες ώστε να μπορέσουμε στο μέλλον να δώσουμε καινούρια δυναμική στην τοπική μας οικονομία» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για τη στήριξη των τοπικών αγροτικών προϊόντων. Στην επόμενη περίοδο, αυτή η προσπάθεια θα γιγαντωθεί και τα αποτελέσματα θα είναι πια ορατά σε όλους». Αναφέρθηκε, μάλιστα, με έμφαση, στην ένταξη του φράγματος του Αγιοκάμπου, όπως και στην αναμενόμενη ένταξη του φράγματος «Μπελμά» τα οποία είπε θα λύσουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της άρδευσης, ενώ θα συμβάλουν ουσιαστικά στη μείωση του υδατικού ελλείμματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος Αγιάς κατέθεσε το όραμά του για τον ενιαίο δήμο, αλλά και για τις επιμέρους τοπικές κοινότητες, τονίζοντας ότι μετά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε πίσω της η κρίση, ο Δήμος Αγιάς μπορεί πλέον να σχεδιάζει το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά. Παρουσίασε, επίσης, σειρά αναπτυξιακών δράσεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί για τους ορεινούς όγκους, οι οποίες, πέρα από την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, στοχεύουν και στην ενίσχυση του αγροτουρισμού. «Είμαστε βέβαιοι πως με τη δράση και τις παρεμβάσεις μας, ο τόπος μας αλλάζει μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Γκουντάρας ζήτησε από τους πολίτες της Μελιβοίας, αλλά και του Δήμου Αγιάς γενικότερα, να κρίνουν την Κυριακή στις κάλπες τη συνέπεια και την αφοσίωση όλων των υποψηφίων. Το σχέδιο, το όραμά τους, αλλά και την ικανότητα να πετυχαίνουν αποτελέσματα. «Εγώ αφιέρωσα τη ζωή μου για να προσφέρω στον τόπο μου» είπε μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass