Αυτό είναι το όραμά μας για τον Πυργετό

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:37

"Προσωπικά δεσμεύομαι, εφόσον με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, να παλεύω πάντα μαζί σας, να προσπαθώ πάντα μαζί σας.

Με τη βοήθεια όλων και την ευλογία του Αη Γιώργη, θα κερδίσουμε τις εκλογές. Καταρτίσαμε έναν συνδυασμό νίκης, που εκφράζει όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και νοιάζονται για το κοινό καλό. Η σημερινή εντυπωσιακή σας παρουσία είναι η κινητήρια δύναμή μας, αυτή η εμπιστοσύνη σας είναι ο οδηγός μας».

Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης στον Πυργετό, ενώ ζήτησε από τους δημότες «να ξεχάσουνε μικροκομματικές αντιλήψεις, διότι στις δημοτικές εκλογές είμαστε πάνω από κόμματα, πάνω από πεποιθήσεις. Είμαστε πάνω από όλα συνδημότες, φίλοι, γείτονες. Ζητώ να ανοίξουμε τη σκέψη μας και να καταλάβουμε ότι στην πολυσυλλογικότητα υπάρχει δύναμη. Η Νέα Δύναμη, ως Δημοτική Αρχή, προσφέρει διοίκηση με εντιμότητα, ειλικρίνεια, συνέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Οι υποψήφιοι της Νέας Δύναμης έχουν ήδη αποδεχθεί όσα σας ζήτησα πριν. Έχουν παραμερίσει τα όποια προσωπικά συμφέροντα, έχουν αφήσει πίσω μικροκομματικές αντιλήψεις, έχουν κατανοήσει ότι στην πολυσυλλογικότητα υπάρχει δύναμη».

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης ανέλυσε τους βασικούς άξονες της στρατηγικής του Συνδυασμού του που είναι η "ασφάλεια και η υποστήριξη όλων των δημοτών, η ενίσχυση της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας που είναι από τις βάσεις του εισοδήματός μας, η ανάδειξη των πολιτιστικών σημείων κάθε περιοχής με σκοπό να διασώσουμε την πολιτιστική ιστορία μας αλλά και να την κάνουμε γνωστή στο πανελλήνιο και φυσικά η αξιοποίηση των τουριστικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής".

Κατηγόρησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για «την υποβάθμιση των τραπεζικών συναλλαγών στην περιοχή, οι οποίες γίνονται πλέον 3 φορές τη βδομάδα με ορατό τον κίνδυνο του οριστικού κλεισίματος της Τράπεζας. Για την καθυστέρηση της κατασκευής του ολοκληρωμένου ανισόπεδου κόμβου στο ύψος του Πυργετού. Μας κατηγόρησε ο κ. Κολλάτος ότι προτείναμε την επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού σταθμού Ευαγγελισμού έτσι για να προτείνουμε κάτι διαφορετικό και ότι η επαναλειτουργία του είναι ανέφικτη. Ξεχνάει όμως ή αδιαφορεί για την ταλαιπωρία των κατοίκων τριών πρώην Δήμων, Γόννων, Μακρυχωρίου, Νέσσωνος και της ιστορικής κοινότητας Αμπελακίων. Ξέχασε όμως να μας πει το λόγο του ανέφικτου, που δεν είναι άλλος από την έλλειψη πεζογέφυρας, εμείς καταθέσαμε μελέτη κατασκευής της πεζογέφυρας, την οποία ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έλαβε υπόψη του».

Τέλος ο κ. Μανώλης δεσμεύθηκε για «τη βελτίωση του οδικού δικτύου, για τη συνεργασία με τον αγροτικό συνεταιρισμό και την ομάδα παραγωγών Ακτινιδίου, ώστε να κάνουμε τη Γιορτή Ακτινιδίου πραγματικά πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή μας», ενώ έκλεισε με αναφορά στα τοπικά έργα που σχεδιάζει η παράταξή του στον Πυργετό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass