«Να κοκκινίσουμε τις κάλπες για μια μεγάλη νίκη του λαού»

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 16:45

Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν όλη η πορεία της προεκλογικής εξόρμησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλελέρ», με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Βασίλη Σταμουλάκη.
Μεγάλη ανταπόκριση πολιτών βρήκε στην ομιλία του στη Νίκαια, όπου ανάφερε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η μεγαλύτερη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια με αρκετούς συνδημότες επίσης να δηλώνουν τη στήριξή τους στο συνδυασμό μας, τη Λαϊκή Συσπείρωση και στο ΚΚΕ, δείχνει την αποδοχή των θέσεων και της δράσης των κομμουνιστών αλλά και όσων συμπορεύονται μαζί μας, άνθρωποι που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους, αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, άνθρωποι του μόχθου, που δεν φοράνε τη μάσκα του ανεξάρτητου πριν από τις εκλογές και μετά δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο στην πράξη. Οι άλλοι συνδυασμοί και τα κόμματα που τους στηρίζουν, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δέχτηκαν πανηγυρικά το θεσμικό πλαίσιο, τους νόμους που ορίζουν τη λειτουργία των τοπικών, των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων, εκτός από εμάς, το ΚΚΕ.


Στον προϋπολογισμό του Δήμου όπου η κρατική επιχορήγηση είναι πολύ μικρότερη από τα ίδια έσοδα του Δήμου, από αυτά που πληρώνουν οι δημότες, όμως τον ψηφίζουν μαζί και οι δύο συνδυασμοί, στο όνομα της συναίνεσης. Δεν διεκδικούν κάτι καλύτερο για τους δημότες, γιατί όπως λένε τα κόμματά τους, δεν αντέχει η οικονομία.
Να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, με ψηλά το κεφάλι και με ενιαία πολιτικά χαρακτηριστικά για όλες τις εκλογές, της Δημοτικές, Τοπικές και Περιφερειακές με τη Λαϊκή Συσπείρωση και στις Ευρωεκλογές με το ΚΚΕ, για να έχουμε όλοι δικαιώματα στη ζωή, γιατί η ζωή μας δεν κομματιάζεται.
Να ενισχύσουμε τον ρόλο της γνήσιας λαϊκής αντιπολίτευσης που έχει η Λαϊκή Συσπείρωση. Να συμμετέχουμε στην οργάνωση των αγώνων μέσα από τους Συλλόγους, τους τοπικούς και κοινωνικούς φορείς. Κανένας να μη λυγίσει σε εκβιασμούς και πιέσεις, κρατώντας στο χέρι μας το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο του αγώνα, να κοκκινίσουν οι κάλπες για μια μεγάλη νίκη του λαού!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass