«Φέραμε αέρα αλλαγής με οξυγόνο δημοκρατίας και διαφάνειας στον Δήμο»

ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ * ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ, ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:34

«Αυτή δεν είναι συγκέντρωση μιας παράταξης, είναι συγκέντρωση της ίδιας της κοινωνίας, είναι συγκέντρωση ισχυρής αυτοδυναμίας, ενότητας και προοπτικής του Δήμου Κιλελέρ», τόνισε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας ενώπιον ενός πολυπληθούς και ενθουσιώδους ακροατηρίου, χθες, στην Κεντρική πλατεία της Νίκαιας.

«Αυτή είναι γιορτή της Δημοκρατίας, είναι συγκέντρωση μαζί με όλες όσες έχουν γίνει παντού στον Δήμο μας που εγγυώνται την αυτοδύναμη νίκη στις εκλογές της Κυριακής και την αυτοδύναμη πορεία του Δήμου Κιλελέρ στη νέα τετραετία», επισήμανε υπό τα θερμά χειροκροτήματα των πολιτών της Νίκαιας, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την Κεντρική πλατεία της.

«Εμείς είμαστε το γνήσια καινούριο, το πραγματικά διαφορετικό των εκλογών στον Δήμο Κιλελέρ», υπογράμμισε ο κ. Νασιακόπουλος και συνέχισε: «Πέρα από το έργο, το νοικοκύρεμα των υπηρεσιών, τις νέες υπηρεσίες, το σημαντικότερο ίσως της πρώτης μας θητείας είναι ότι από τη δημοτική αρχή των λίγων περάσαμε στον Δήμο των πολλών. Ανοίξαμε τις πόρτες στον Δήμο μας και φύσηξε αέρας αλλαγής, με οξυγόνο δημοκρατίας και διαφάνειας. Ήρθαν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις. Ήρθατε στο προσκήνιο όλοι εσείς οι δημότες».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι «χαλαρή ψήφος μπορεί να οδηγήσει σε… χαλαρές υπηρεσίες προς τους δημότες» και επαναβεβαίωσε την κεντρική θέση του συνδυασμού του «Νέο Κιλελέρ» υπέρ των συνεργασιών «αλλά εναντίον της συναλλαγής κάτω από το τραπέζι και των εκβιασμών».

«Όποιος θεωρεί την απλή αναλογική ως ευκαιρία να βγάλει… μεροκάματο, θα διαπιστώσει ότι πλανάται πλάνην οικτράν», τόνισε και κάλεσε τους δημότες «να θωρακίσουν τον Δήμο με την ισχυρή αυτοδυναμία του συνδυασμού “Νέο Κιλελέρ”».

«Κάθε ψήφος είναι αναγκαία για τη νέα τετραετία», δήλωσε και προέτρεψε κάθε δημότη «να ψηφίσει σαν το αποτέλεσμα να κρίνεται μόνο από τη δική του ψήφο».

«ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ “ΒΑΡΟΝΟΙ”

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ»

Για «επίθεση λάσπης» από συνυποψήφιό του έκανε λόγο ο κ. Νασιακόπουλος, για τον οποίο σχολίασε: «Τώρα κατάλαβε ότι οι «βαρόνοι» του συνδυασμού του τον επέλεξαν ακριβώς για να χρεωθεί την ήττα. Είναι προφανές ότι τον θεωρούν αναλώσιμο, «υποψήφιο μιας χρήσης». Ο καθένας, και οι συνδημότες μας το έχουν καταλάβει, κάνει προσωπική προεκλογική εκστρατεία με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα.

Γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα έντρομος ο ανθυποψήφιός μου πήρε το μυστρί κι άρχισε να πετά λάσπη. Για την ακρίβεια λάσπη «μεταχειρισμένη», καθώς έχει ξαναχρησιμοποιηθεί. Σε τέτοια απόγνωση βρίσκεται, βιώνοντας, άλλωστε, και την ερημιά της άδειας πλατείας, παντού όπου εκφωνεί παρωχημένους προεκλογικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, στον συνδυασμό “Νεο Κιλελέρ” έχουμε υιοθετήσει την παροιμία: «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται». Την ίδια λάσπη χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτόν για να κατανοήσουν μετά από λίγο ότι η αλήθεια δεν λασπώνεται».

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Στην ομιλία του ο κ. Νασιακόπουλος ανέδειξε το σημαντικό, όπως το αξιολόγησε, έργο στη Νίκαια κατά την πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής και για τη νέα τετραετία ανέλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής δεσμεύσεις: «κατασκευή κολυμβητηρίου, ολοκλήρωση του γηπέδου στίβου, βιολογικός καθαρισμός, επίλυση του κτιριακού του δημοτικού σχολείου, καθαρισμό, διάνοιξη και διαμόρφωση του Νεμπεγλεριώτη ανατολικά και δυτικά, υπογειοποίηση κάδων, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, βελτιώσεις αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών».

Ταυτόχρονα, επαναβεβαίωσε ότι είναι βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η απομάκρυνση της διέλευσης των φορτηγών από το κέντρο της Νίκαιας και δήλωσε: «βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή με το αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια για την ολοκλήρωση της μελέτης της νέας Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων που περιλαμβάνει την παράκαμψη της Νίκαιας και όλων των χωριών του Δήμου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass