Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή»

ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΕΡ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 22:00

Παρουσία πλήθους κόσμου, παρά την καταρρακτώδη βροχή, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική ομιλία στον Τύρναβο ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σάμερ-Αθανάσιος Αμάρι. Ο κ. Αμάρι ζήτησε ισχυρή εντολή από την 1η Κυριακή των εκλογών.

Μιλώντας στους συνδημότες του τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να εκφράσω με λόγια τι ακριβώς αισθάνομαι για τη σημερινή σας παρουσία. Μια παρουσία που μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τη στήριξή σας και την τιμή που μου κάνετε με την παρουσία σας. Σας ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά».

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Αμάρι έκανε αναφορά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού υποστηρίζοντας:

«Οι υποψήφιοί μας προέρχονται από όλα τα επαγγέλματα, όλες τις ηλιακές ομάδες, όλες τις κοινωνικές ομάδες. Στο ψηφοδέλτιό μας συνθέτουμε την εμπειρία των μεγαλύτερων με τον ενθουσιασμό και τις καινοτόμες ιδέες των νέων!

Οι υποψήφιοί μας έχουν ήθος, εντιμότητα, ικανότητες, δεξιότητες και συμφωνούν με τις βασικές αρχές και αξίες του συνδυασμού μας. Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «”Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”» διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στον Δήμο Τυρνάβου και βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας, της ισοτιμίας, της εντιμότητας, των δημοκρατικών διαδικασιών. Σέβεται και εκτιμά τη σοφία και εμπειρία των «παλιών» και τα συνθέτει με τον ενθουσιασμό των νέων, τα όρια σκέψης και δράσης των οποίων είναι μεγαλύτερα, για να βρίσκει τις λύσεις. Ό,τι ακριβώς απαιτεί το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο».

Στη συνέχεια ο κ. Αμάρι παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του:

-Εσωτερική ανάπτυξη του Δήμου.

- Προστασία του περιβάλλοντος και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

- Ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής και των υπηρεσιών Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

- Οικονομική Ανάπτυξη και Απασχόληση.

Κλείνοντας την ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα νίκης και μαζικής στήριξης του συνδυασμού λέγοντας:

«Ζητώ ισχυρή εντολή την πρώτη Κυριακή στις 26 Μαΐου, ώστε «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», ο συνδυασμός της νίκης, να μπορέσει με τη δική σας ισχυρή εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά της».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα