«Θα εργαστούμε σκληρά και αποτελεσματικά για την προκοπή του δήμου και του τόπου μας»

ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:30

«Ο Δήμος Κιλελέρ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ή θα δώσουμε ξανά στον Δήμο την πρόοδο και τη δημιουργικότητα, ή θα συμβιβαστούμε, με την αδράνεια και την στασιμότητα που οδηγούν στην απαξίωση.

Εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας, οι υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις, βγαίνουμε μπροστά…» τόνισε χθες σε συγκέντρωση στον Πλατύκαμπο, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Αγγελουσόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες».

Απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες: «Σ’ αυτές τις εκλογές, ας επιλέξουμε αξιοκρατικά, μακριά από οικογενειακές, κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις» και ζήτησε τη στήριξή τους, λέγοντας: «Βιώνοντας την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του τόπου μας, δημιουργήσαμε τον συνδυασμό μας για να εργαστούμε σκληρά και αποτελεσματικά για την προκοπή του τόπου μας.

Είμαστε άνθρωποι με ήθος, εργατικοί και δραστήριοι .Μας ενώνουν πολλά. Η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, το πάθος για τον τόπο μας, η εντιμότητα, ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η ανιδιοτέλεια.

Είμαστε ανεξάρτητοι χωρίς στηρίξεις και εξαρτήσεις, για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και όχι οι άνθρωποι. Οι ανάγκες του τόπου μας, μας ενώνουν.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει ούτε ένας, όλοι μαζί εργαζόμαστε.

Ζητάμε την ευκαιρία να προσφέρουμε, να εργαστούμε ,να δοκιμαστούμε για να αλλάξουμε τον Δήμο».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφερόμενος στο πρόγραμμά του και στους στόχους του, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το πρόγραμμά μας έχει στόχους απλούς: Δουλειές για όλους ,οικονομική ελάφρυνση δημοτών, ασφάλεια, πρόνοια, συνεργασία.

Θα ενισχύσουμε τους ανέργους του Δήμου.Θα φροντίσουμε και θα ενισχύσουμε τις άπορες οικογένειες. Θα βοηθήσουμε ανθρώπους με προβλήματα υγείας και μετακίνησης. Θα καταβάλουμε εφάπαξ βοήθημα 1000 € σε κάθε παιδί που γεννιέται στον Δήμο μας.

Θα συνεργαστούμε με τις τοπικές κοινότητες…».

«Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας», κατέληξε ο κ. Αγγελουσόπουλος επισημαίνοντας: «Ζητάμε τη στήριξη σας, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον Δήμο με συνέπεια και ειλικρίνεια. Σας υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass