Εθελοντισμός μέσω της Επιχειρηματικότητας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «KELLER WILLIAMS ONE»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:44

Την εταιρική κοινωνική της ευθύνη ενισχύει με ιδιαίτερο τρόπο, για ακόμη μία φορά, η κτηματομεσιτική εταιρεία «Keller Williams One». Στο πλαίσιο της προσφοράς και της ευθύνης προς την κοινωνία και τον τόπο μας, καθιερώνει την επίσημη ημέρα εθελοντισμού, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το πρωινό της Πέμπτης 9ης Μαΐου, η ομάδα της «Keller Williams One», ανέλαβε με ενθουσιασμό και σεβασμό τον εξωραϊσμό της παιδικής χαράς, του αυλόγυρου και των αιθουσών της Παιδικής Στέγης. Μέσα σε μόλις 8 ώρες, η Παιδική Στέγη έλαμψε χάρη στις συντονισμένες ενέργειες αλλά και του άριστου κλίματος συνεργασίας με το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας - Παιδικής Στέγης. Ο κ. Κωνσταντίνος Κολοβός, regional director της «Keller Williams One» δήλωσε:

«Ο εθελοντισμός αποτελεί μοναδικό τρόπο έκφρασης της ανθρώπινης αλληλεγγύης και θεμέλιο λίθο της «Keller Williams» κουλτούρας. Άλλωστε, η προσφορά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία της κοινωνίας, καθώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων. Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της Παιδικής Στέγης, κα Αγγελική Σιτρά, για την ευκαιρία να βιώσουμε μια τόσο σημαντική εμπειρία και να αισθανθούμε την αξία της προσφοράς στην πόλη μας. Ευγενικοί χορηγοί στη δράση μας ήταν η εταιρεία “PELLACHROM” και το κατάστημα “ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ και ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ”».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass