«Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση, κόκκινο σε όλες τις κάλπες»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 16:07

Θέσεις και προτάσεις παρουσίασε χθες το πρωί η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην κεντρική πολιτική της εκδήλωση στην Αγιά.

Ρίζος Μαρούδας και Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος ευρωβουλευτής ο πρώτος, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο δεύτερος, κάλεσαν τους πολίτες να επιλέξουν τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές αντίστοιχα, απορρίπτοντας τη συνέχιση της επίθεσης που δέχονται τα δικαιώματα του απλού λαού, τιμωρώντας αυτές τις πολιτικές και δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης για αποκατάσταση των απωλειών και αλλαγή πορείας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Γιάννης Κασίδας στην ομιλία του είπε πως: «Υπερψήφιση και ισχυροποίηση της Λαϊκής Συσπείρωσης σημαίνει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση ενάντια στις επιλογές για δήμο που δεν διεκδικεί κρατικές χρηματοδοτήσεις, που με δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη ληστεύει το ήδη μειωμένο εισόδημα του κόσμου».

«Διεκδικούμε» τόνισε «μείωση των δημοτικών τελών στην προοπτική της κατάργησης και κρατικές χρηματοδοτήσεις για πλήρη κάλυψη της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, σχολείων και δομών πρόνοιας. Ενίσχυση της λειτουργίας ερασιτεχνικών αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων και της χορωδίας. Επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων που έκλεισαν, της δημόσιας κτηνιατρικής υπηρεσίας και των σφαγείων. Κατάργηση των τροφείων για παιδικούς σταθμούς και διδάκτρων Μουσικής Σχολής. Απόδοση των παρακρατηθέντων πόρων και χρηματοδοτήσεις για σχεδιασμένη αντιπλημμυρική, αντισεισμική και αντιπυρική προστασία. Επαρκή επάνδρωση των υπηρεσιών του δήμου με σχέσεις σταθερής εργασίας, ενάντια σε ιδιωτικοποιήσεις με εργολάβους και ΚΟΙΝΣΕΠ – ΜΗΚΥΟ. Κατάργηση του σάπιου καθεστώτος των απευθείας αναθέσεων και πελατειακών σχέσεων. Αγροτική οδοποιία, επέκταση και εκσυγχρονισμό της αντιχαλαζικής προστασίας χωρίς κόστος για τους αγρότες. Αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει έγκαιρα 100% κάθε ζημιάς. Δημιουργία υποδομών οδικού δικτύου, εκβάθυνση λιμανιού και αλιευτικών καταφυγίων, φωτισμό, σήμανση, διαμόρφωση ελεύθερων χώρων, εισόδων, δομές για αδέσποτα. Είμαστε οι μόνοι που αντιπαλέψαμε, και θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε εντονότερα, την εφαρμογή του περιβαλλοντικού τέλους σε άρδευση και ύδρευση».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass