«Απόψε το Συκούριο έστειλε μήνυμα νίκης»

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 16:07

«Εσείς είστε η δύναμή μου, η στήριξή σας, η ισχύς μου, η ψήφος σας, το όπλο μου.

Η ψήφος στις δημοτικές εκλογές είναι η δύναμη της κοινωνίας μας. Η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στις κάλπες. Και η αμέσως επόμενη στο δημαρχείο Τεμπών! Η «Νέα Δύναμη» είναι για όλους. Και όλοι μπορούν να γίνουν συνοδοιπόροι της. Η δική σας ψήφος θα γίνει η δική μου δύναμη στις 26 Μαΐου. Πιστεύω ότι όλοι σας θα την καταθέσετε στον κοινό μας αγώνα».

Αυτά υποστήριξε στην αυλαία της προεκλογικής περιόδου από τη γενέτειρά του, το Συκούριο, εμφανώς συγκινημένος ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος έγινε δεκτός μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν οι συγχωριανοί του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο κ. Μανώλης άσκησε εκ νέου κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή του Κ. Κολλάτου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ήρθα για να ξετυλίξω ένα κουβάρι υποσχέσεων και προθέσεων χωρίς αντίκρισμα, δεν ήρθα για να σας προκαταβάλω με νούμερα και ωραίες λέξεις. Ήρθα να δεσμευτώ γι’ αυτά που ξέρω να κάνω για σας και που εσείς επίσης ξέρετε ότι έχω τη δύναμη να φέρω εις πέρας. Ξέρετε ότι δεν έχω προσωπικό συμφέρον, δεν περιμένω κάτι από τον Δήμο, δεν έχω συγγενείς να αποκαταστήσω, ανθρώπους να διορίσω, δεν φοβάμαι μήπως χάσω καρέκλα εξουσίας, έχω επάγγελμα. Είπε ο απερχόμενος δήμαρχος ότι κράτησε το Συκούριο όρθιο. Ρωτάω «επί ποιανού ημερών έφυγε το Ειρηνοδικείο και το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης; Κι από έγκυρες πληροφορίες επίκειται η υποβάθμιση της Τράπεζας Πειραιώς, αν όχι το κλείσιμό της και το κλείσιμο του κτηνιατρείου, όταν συνταξιοδοτηθεί ο υπάλληλος. Ως δήμαρχος Τεμπών δεν θα επιτρέψω να συμβεί αυτό. Είναι δέσμευσή μου.

Ακολούθως ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης αναφέρθηκε στα έργα που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός του ως δημοτική αρχή, προσθέτοντας πως «πρωταρχικό και θεμελιώδες μέλημά μας είναι η καθημερινότητά σας. Μερικά από τα προβλεπόμενα έργα στο Συκούριο είναι: Ανάπλαση της εισόδου του Συκουρίου, με πεζοδρόμηση, ώστε να ενωθεί με τα πεζοδρόμια που αρχίζουν από την πλατεία Ρήγα Φεραίου. Ανάπλαση του χώρου στον λόφο του μύλου από το Λαογραφικό Μουσείο μέχρι το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής. Κατασκευή τσιμενταύλακα από την Κρυόβρυση μέχρι τη λιμνοδεξαμενή στη θέση Κληματαριά. Στεγανοποίηση των λιμνοδεξαμενών στη θέση Κληματαριά. Εξωραϊσμό των μονοπατιών για πρόσβαση περιπάτου και αναψυχής. Πεζοδρόμηση του αναχώματος του ρέματος Συκουρίου από τη γέφυρα Όσσας έως τη λιμνοδεξαμενή. Προτεραιότητα και άμεση λύση της προσβασιμότητας στο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου με τη διάνοιξη δρόμου. Συντήρηση των αγροτικών δρόμων σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι στο τέλος της θητείας, πάντοτε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και με στοχευμένες χαλικοστρώσεις. Η σημερινή κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και πολλά ακόμη».

Να σημειωθεί ότι ένα μέρος της ομιλίας του κ. Μανώλη στο Συκούριο αφιερώθηκε στα έργα που σχεδιάζονται να γίνουν και στο Μακρυχώρι, καθώς η προχθεσινή του ομιλία στο χωριό, ακυρώθηκε λόγω βροχής.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass