Ικανοποίηση στη ΝΔ Λάρισας για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 22:11

Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά χαμηλοί τόνοι επικράτησαν χθες βράδυ στο εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, καθώς όπως υποστήριξαν τα γαλάζια στελέχη «κερδήθηκε η μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Συνεχίζουμε αθόρυβα τον αγώνα μας μέχρι τις εθνικές εκλογές».

Στο γαλάζιο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο της Κούμα τα συναισθήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ικανοποίηση και χαρά από τα «exit polls» και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενθουσιασμός από το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια, αγωνία για τους Δήμους Κιλελέρ και Τεμπών ως προς την επικράτηση των υποψηφίων από την α΄ Κυριακή, αισιοδοξία για τη μάχη της β΄ Κυριακής, αναφορικά με τις εκκρεμότητες στους υπόλοιπους δήμους.

Το κλίμα ήταν μεν ευχάριστο, αλλά και χαλαρό. Άλλοι μέσω της τηλεόρασης κι άλλοι στα κινητά τους παρακολουθούσαν τη ροή των αποτελεσμάτων και κάθε φορά που ανακοινωνόταν ένα θετικό αποτέλεσμα ο κόσμος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα. Αρκετοί ωστόσο πηγαινοέρχονταν και στα δύο εκλογικά τμήματα των κ.κ. Αγοραστού-Καραλαριώτου.

Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος σε δηλώσεις του στην «Ε», εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε: "Η ΝΔ στον νομό Λάρισας πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στις ευρωεκλογές, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση, ενώ ταυτόχρονα το αποτέλεσμα αποτελεί και μια στρατηγική ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα. Όπως δήλωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης η μόνη λύση είναι οι εκλογές εδώ και τώρα. Στις εθνικές εκλογές η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση. Από σήμερα δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί, αλλά ενότητα και δουλειά για να επιτευχθεί και ο τελικός στόχος που είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές. Στον νομό Λάρισας η ΝΔ έχει πετύχει μία πολύ καθαρή νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και στον δήμαρχο Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλο για τις μεγάλη τους νίκες. Πολλά συγχαρητήρια και στους δημάρχους που στηρίξαμε στους υπόλοιπους καλλικρατικούς δήμους, στους οποίους ευχόμαστε νίκη στον β΄ γύρο. Φυσικά και στον Δήμο Λαρισαίων αισιοδοξούμε ότι η Ρένα Καραλαριώτου θα καταφέρει τον στόχο και θα είναι η επόμενη δήμαρχος Λάρισας. Θέλω να συγχαρώ όλα τα στελέχη της ΝΟΔΕ για τον ωραίο, ανιδιοτελή αγώνα που δώσανε όλες αυτές τις μέρες και να τους καλέσω να παραμείνουν στις επάλξεις, διότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες».

 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass