«Ιστορική ημέρα, ιστορική νίκη»!

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 22:17

Ισχυρή εντολή έδωσαν χθες οι δημότες του Δήμου Κιλελέρ στον Θανάση Νασιακόπουλο, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ», να παραμείνει στη θέση του δημάρχου και για την επόμενη τετραετία.

Επανεξελέγη με ποσοστό που ξεπερνά το 50% στον Δήμο Κιλελέρ, αποτέλεσμα που διαφάνηκε να παραμένει σταθερό από την αρχή και να εδραιώνεται σιγά-σιγά, καθώς προχωρούσε η καταμέτρηση στα εκλογικά τμήματα.

«Ιστορική ημέρα, ιστορική νίκη…» ήταν η πρώτη δήλωση του Θανάση Νασιακόπουλου για την εκλογική του επιτυχία, σημειώνοντας: «Θα παραμείνω δήμαρχος όλων των πολιτών του Δήμου Κιλελέρ, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις...».

Αναλυτικότερα δήλωσε: «Ιστορική ημέρα, ιστορική νίκη. Είναι νίκη της ενότητας, της δημιουργίας, της προκοπής, του μέλλοντος.

Είναι νίκη όλων των δημοτών. Είναι νίκη του ίδιου του Δήμου Κιλελέρ!

Το σημερινό ιστορικό από κάθε πλευρά αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Κιλελέρ έρχεται αφ’ ενός ως επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας που όλοι μαζί καταβάλαμε στην πρώτη θητεία και αφ’ ετέρου ως ισχυρή εντολή έργου και αποτελέσματος στη δεύτερη θητεία που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά:

-Τους υποψηφίους, τους συνεργάτες, τα μέλη και τους φίλους του ενωτικού συνδυασμού που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νέα νίκη του ενωτικού συνδυασμού μας ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ αγωνιζόμενοι με δημιουργικό πνεύμα, αφοσίωση στον τόπο μας και πολιτικό πολιτισμό -καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν με συνέπεια ώστε να λειτουργήσουν όλα άψογα κατά την εκλογική διαδικασία στον Δήμο μας.

Επιπρόσθετα, θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους, τα μέλη και τους φίλους των υπόλοιπων συνδυασμών, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους, διεκδίκησαν την ψήφο των συνδημοτών μας με πίστη στις ιδέες τους και με ευπρέπεια.

Πάνω απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω κάθε δημότισσα και κάθε δημότη για το ζωηρό ενδιαφέρον τους για τον τόπο μας – κι όχι μόνο στις εκλογές - και κυρίως την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς.

Στη νέα εποχή που ανατέλλει για τον Δήμο Κιλελέρ δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι μαζί σηκώνουμε τα μανίκια για να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στον τόπο μας και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε κάθε οικογένεια.

Πετύχαμε τον πρώτο στόχο: την ιστορική, αυτοδύναμη νίκη.

Πάμε τώρα όλοι μαζί να επιτύχουμε και τον δεύτερο: την τετραετία που θα γράψει ιστορία».

Η ΠΟΡΕΙΑ

ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Με προβάδισμα του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» κ. Θανάση Νασιακόπουλου ξεκίνησε η ροή των αποτελεσμάτων, από τα πρώτα εκλογικά τμήματα, που ολοκλήρωσαν την καταμέτρηση ψήφων, στον Δήμο Κιλελέρ.

Αυτή η εικόνα διατηρήθηκε σταθερή για πολλές ώρες μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass