«Η πρωτιά με 43% είναι πρόκριμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 15:20

«Μήνυμα νίκης» ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής για τον Δήμο Λαρισαίων έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας χθες βράδυ σε συγκέντρωση υποψηφίων και στελεχών της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Ο κ. Καλογιάννης, έκανε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του σημειώνοντας τα εξής: «Το αποτέλεσμα της Κυριακής αποτελεί πρόκριμα νίκης για τον β΄ γύρο. Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρωτιά που μας έδωσαν οι συνδημότες, διπλασιάζοντας μάλιστα το ποσοστό μας, σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί αναγνώριση του έργου και του τρόπου που διοικήσαμε τον Δήμο. Με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Παράλληλα οι πολίτες αναγνώρισαν και επιδοκίμασαν τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της Συμπαράταξης, που συγκροτείται από ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι πάνω απ΄ όλα βάζουν το συμφέρον και την πρόοδο της πόλης. Το θέμα των συνεργασιών, που άλλοι τώρα τις αναζητούν , εμείς το κάναμε πράξη από το 2014, όταν συγκροτήσαμε τη «Συμπαράταξη». «Εμείς εκπροσωπούμε τη Λάρισα και μόνο», τόνισε ο κ. Καλογιάννης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «τα μηνύματα στο κεντρικό πολιτικό σύστημα τα έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη των ευρωεκλογών και θα έχουν την ευκαιρία να τα στείλουν και στις εθνικές.

Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για το πρόσωπο του δημάρχου, επιλέγουμε το πρόσωπο που θέλουμε να εκπροσωπεί τους Λαρισαίους και τον Δήμο, επιλέγουμε το πρόσωπο που θέλουμε να αναδείξουμε στο αξίωμα του Πρώτου Πολίτη. Προσωπικά, λειτούργησα ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων. Οι πολίτες θα μας κρίνουν, επίσης για την πορεία μας στην τοπική κοινωνία, την επαγγελματική μας διαδρομή, την κοινωνική μας δράση, την οικογένειά μας κ.λπ.», τόνισε ο δήμαρχος.

Απευθυνόμενος στα στελέχη της παράταξής του, ο δήμαρχος εξέφρασε την εκτίμηση ότι «αυτή την εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή η κ. Καραλαριώτου, θα προσπαθήσει να κομματικοποιήσει τις εκλογές. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει πως εφόσον προκύψει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να εκλεγεί και η ίδια στη θέση του δημάρχου γιατί θα έχει τις περισσότερες δυνατότητες να αξιοποιεί κονδύλια και να κάνει έργα. Καταρχήν είμαι σίγουρος ότι μια τέτοια θέση, ότι δηλαδή μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΝΔ θα στηρίζει μόνο τους Δήμους που έχουν δήμαρχο μέλος του κόμματος, δεν την ασπάζεται ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε ο δήμαρχος.

Και συνέχισε: «Αλήθεια τι θέλει να μας πει; Οτι ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός ή ο προκάτοχός μου Κ. Τζανακούλης υλοποιούσαν έργα μόνο με κυβερνήσεις Ν.Δ.; Δεν συνεργάζονταν με όλες τις κυβερνήσεις για το καλό του τόπου. Δεν συνεργάζονταν όλες οι κυβερνήσεις μαζί τους. Δεν είναι μόνο αστείες λογικές, είναι και επικίνδυνες. Επιστρέφουν την αυτοδιοίκηση πολλές δεκαετίες πίσω, στην εποχή των δημάρχων – κομματαρχών» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε και στο επιχείρημα της κ. Καραλαριώτου για το debate του πρώτου γύρου, σημειώνοντας τα εξής: «Είχα δηλώσει πως παρά το κλίμα που επικράτησε με τα βίντεο και τους χαρακτηρισμούς της ίδιας (μαυρογιαλούρος, οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα κλπ) είχα δηλώσει πως το θέμα θα το εξετάσει η διαπαραταξιακή επιτροπή. Ωστόσο, όταν συνεδρίασε η διαπαραταξιακή επιτροπή, ο εκπρόσωπος της παράταξης της κ. Καραλαριώτου δεν το έθεσε καν ως ζήτημα της επιτροπής. Νομίζω ότι ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε διάλογο».

Καταλήγοντας ο κ. Καλογιάννης απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης όλων των στελεχών και των φίλων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση σχετικά με οργανωτικά ζητήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass