Η επόμενη μέρα στον Δήμο Ελασσόνας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΑΒΡΑΝΑ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 22:12

Η επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελασσόνα βρήκε τα επιτελεία των συνδυασμών να παίρνουν μικρές ανάσες από τον προεκλογικό «τρέξιμο» και να κάνουν τις πρώτες αποτιμήσεις στα αποτελέσματα της κάλπης, αναμένοντας και τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Παράλληλα, οι συνδυασμοί των «μονομάχων» της ερχόμενης β΄ Κυριακής, του δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Ευαγγέλου και του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Γάτσα προετοιμάζουν προσεκτικά τις κινήσεις τους και τη «στρατηγική» που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες, ενόψει της καθοριστικής «μάχης» της Κυριακής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αργά τα ξημερώματα της Δευτέρας, και αφού πρώτα είχε ολοκληρωθεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Καρανίκας δήλωσε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας για την αγάπη στον συνδυασμό μας! Θα είμαστε δίπλα σας στην καθημερινότητά σας! Μας αξίζει «Ένας Δήμος για όλους».

* Ακόμη, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Δημήτρης Αβρανάς σε σχετική του δήλωση αναφέρει:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και συμπορεύθηκαν με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης από τις θέσεις τους, θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι θετικό για τον λαό της περιοχής μας καθώς οι συνδυασμοί των κ. Ευαγγέλου, Γάτσα, Καρανίκα που στηρίζονται από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν υψηλά ποσοστά που θα τα αξιοποιήσουν υπέρ της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις στην τοπική διοίκηση και την οποία υλοποίησαν και υλοποιούν από κοινού, παρά τις επιμέρους διαφορές τους. Αυτό θα αποδειχθεί και την επόμενη μέρα με τη μετεκλογική τους σύγκλιση.

Πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, στο πλευρό των εργαζόμενων, των αγροτοκτηνοτρόφων, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, των ανέργων, της νεολαίας και των χαμηλοσυνταξιούχων του Δήμου μας θα συνεχίσει να είναι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, μόνο η "Λαϊκή Συσπείρωση"».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass